2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست
عزیزم اونو که میدونم. میخام بدونم یعنی چی؟ منظورش چیه. رسوبه؟ بمونه سنگ کلیه میشه؟ چیکار باید انجام ...

عزیزم اصن نگفتی چه ازمایشی؟ پلورا؟ تپ شکم؟ تپ مفصل؟ 

شرح حال مریض چیه؟ چرا آزمایش داده؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
ببخشید دستمزد از بیمار (یا به قول خودتون مشتری!) گرفته نشه پس دستمزد از کی گرفته بشه؟ آرایشگر هم دست ...

همه بی شرفن پزشکم بی شرف؟

این چه منطقیه

مادر من معلمه یبار کلاس خصوصی نزاشته که کمبود بودجه خانوادش رو تامین کنه

همه کارش رو سر کلاس انجام میده

دستمزد شما همون حق ویزیت تعیین شده توسط دولت هست بیشتر از اون زیرمیزیه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه بی شرفن پزشکم بی شرف؟این چه منطقیهمادر من معلمه یبار کلاس خصوصی نزاشته که کمبود بودجه خانوادش رو ...

حق ویزیت متخصص طبق تعرفه ۲۰۰ تومنه اینم زیر میزیه؟ خیلیا همین حق ویزیت هم زورشون میاد بگیرن

این فقط برای شرح حال و معاینه هست اگر سونو یا PBS انجام بشه طبق قانون دولت تعرفه جدای خودشو داره و جدا از حق ویزیت هست

عمل جراحی و هر پروسیجر دیگه هم همینطور

عزیزم اصن نگفتی چه ازمایشی؟ پلورا؟ تپ شکم؟ تپ مفصل؟ شرح حال مریض چیه؟ چرا آزمایش داده؟

آزمایش ادرارو برای چکاب فقط

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پس واسه چی رفته دکتر؟ چه متخصصی درخواست آزمایش ادرار داده؟

ممنون عزیزم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حق ویزیت متخصص طبق تعرفه ۲۰۰ تومنه اینم زیر میزیه؟ خیلیا همین حق ویزیت هم زورشون میاد بگیرناین فقط ب ...

هرچیزی که دولت تعیین کرده رو بیمار باید پرداخت کنه ولی من خودم برای نوبت یه فوق تخصص تو شیراز ۱۷۰۰ دادم تا ویزیت بشم اونم فقط برای ۱۰ دقیقه!

این اسمش چیه؟

هرچیزی که دولت تعیین کرده رو بیمار باید پرداخت کنه ولی من خودم برای نوبت یه فوق تخصص تو شیراز ۱۷۰۰ د ...

همچین چیزی من تاحالا نه شنیدم نه دیدم که واسه ویزیت ۱۷۰۰ کسی بگیره

حتی معروف ترین ها و خفن ترین ها هم ویزیت دو میلیونی نمیگیرن شما احتمالا پروسیجری چیزی انجام دادید

همچین چیزی من تاحالا نه شنیدم نه دیدم که واسه ویزیت ۱۷۰۰ کسی بگیرهحتی معروف ترین ها و خفن ترین ها هم ...

میترسم اسمشو بگم بریزن سرم که تبلیغ منفی میکنم علیه یه پزشک وگرنه میگفتم یه سر به مطبش بزنی ببینی واسه یه نوبت چطور مردم رو اذیت میکنن

من بعد عمل رفته بودم تازه

اسکرین هاتو فرستادم تماس با ما  امیدوارم تعلیق شی 

ترسیدی ابروت بره ترکوندی تاپیکو 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد