2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف شیرت خشک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 75 پست

شیرت خشک نمیشه منم ماه اول و دوم که رو به راه نبودم و نیاز به خواب داشتم  به دخترم شیرخشک دادم 

وقتی میخوابیدم باباش ازش مواظبت میکرد دیگه نیاز نبود بیدار بشم

بیدار بودم شیر خودم میدادم  .. ولی بعدش متخصصش گفت شیر مادر برای هوشش و ایمنی بدنش بهتره دیگه ندادم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

وای وای سر بچه اولم مادرشوهر و پدرشوهر من پدرمو در اوردن شیر نداشتم مادرشوعرم بزوررر سینمو میچپوند تو دهن بچه بچمم سیااه میشد از گریه چقدرررر الانک یادم‌میاد حرررص میخورم الانم ک حامله ام هی میگ ان شالله هیجو دیگ شیر خودتو بدی! منتطرم فقط یبار دیگ این حرفو بزنه و جوابشو بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر مادرا کم تجربه ان

کم تجربه بودن یه چیزه اینکه وقتی یه مادر تصمیم میگیره درمورد تربیت و خورد و خوراک بچش با یه روشی پیش بره همه به این بهونه نظر بدن یه چیز دیگه است 

اگه اینطوریه که همه میتونن با این توجیه در مورد هر چیزی نظر بدن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
وای وای سر بچه اولم مادرشوهر و پدرشوهر من پدرمو در اوردن شیر نداشتم مادرشوعرم بزوررر سینمو میچپوند ت ...

از بیمارستان ک اومدی شیر خشک بگیر بده در کنارش شیر خودتم بده تا شیرت بیاد هرچیم گفتن جواب بده

مشکل مادرشوهرا فقط خرج نشدن پوله شازده پسرشونه‌.

مادرشوهر منم همین حرفا رو میزد. ب بچهام تا دوسه ماه اول کمکی شیرخشک میدادم.هرررردفعه میدید میگف وای نده سینتو نمیگیره دیگه. منم از لجش میگفتم خب نگیره شیر خشک میدم.

عزیزم ببخشیدا من کوچیکتر از این حرفام شما عروسا چرا هرچی میشه خواهرشوهر رو میارین وسط خب حرفتو بدون ...

چرا فرق میزارن... من بچه اولم دنیا اومد تا سه روز شیر نداشتم بچه از گشنگی هلاک شد جیغ میزد نمیزاشت شیرخشک بدمیش میگفت نه حالا خودت شیر میاری همش تو گوش شوهرم میخوند شیر گرونه بده و..... دیگه قند بچه افتاد در کنار شیر خودم شیر خشکم دادم.. هروقتم میدید میگفت شیر خشک نده.. اما یه هفته بعدش دخترش زایمان کرد خدا شاهده شیرخشک از قبل گرفت برد ببمارستان از همون اول بهش داد وقتی فرق میزارن باید اسمشم اپرد

چرا فرق میزارن... من بچه اولم دنیا اومد تا سه روز شیر نداشتم بچه از گشنگی هلاک شد جیغ میزد نمیزاشت ش ...

برای بچه اولم منم خدا ازشون نگذره همون کار رو کردن فکر کن تا ده روز شیر نداشتم مادرشوهرم هی می گفت ضرر داره شیر خشک بچه ام سه و نیم کیلو ده روزگی شد دو و نیم کیلو دکتر انقدر دعوام کرد بعد شیر خشک دادم ولی برای دومی وقتی برای زایمان رفتم بیمارستان تو ساک شیر خشک هم گذاشتم از همون بیمارستان شیر خشک دادم تا گشنه نباشه، هنوزم بخاطر اون ده روز که بچه اولم گرسنه موند خودم و مادرشوهرم رو لعنت می کنم

2810