2777
2789

سلام دوستای گلم.. والا فک میکردیم فقط از طبقه بالایی اپارتمان صدا میاد ولی از عجایب بخام بگم خونه ما ویلاییه دوطبقه دست خودمونه ولی ساختمون بغلی طبقه دومش یه پسر شیطوون دارن بچه هم نیستا حدود ۸ساله انقد بی ادبه یا بچه های کوچه پایینی رو جمع میکنه دم در و دعوا و سرصدا زیااد هرچیم میگی بی فایدس یا وقتی خونس مث اسب یسره میدوعه(بیچاره همسایه پایینی شون) انقد خونمون صدا گوپ گوپ دویدنش میاد دیوونه شدیم بخدا بهشونم نگفتم چون میدونم اگه بگم بدتر میکنه ینی خاکبرسرشون با این خونه ساختن اخه خونه ویلایی باید از خونه بغلی صدا بیاد !!! چیکارکنم راهکار بدین یکم اروم شم بتونم با این سر و صدا و این حجم از بی فرهنگیشون کنار بیام ممنون میشم کمکم کنین🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شما خوبه کوچیکه برای ما همین رفتار رو یک مرد گنده یک پسره ۲۰ ساله داره و یک الفاظ رکیک و فحشای رکیکی به مادر خودش میده ک من شرمدارم بگم.واقعا ارزومه یا اون از اینجا بره یا ما از صب عینه میمون رفتار میکنه و فحش میده بلنددد 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

اره خونه مامانمم که ویلاییه همنجوریه صدای بغلی میاد 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره صدای راه رفتن از راه پله و آسانسور از خونه بغلی میاد.

در و پنجره هاتون دو جداره است؟

واسه این که میگی صداشون از دم در و کوچه هم میاد میپرسم

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
آره صدای راه رفتن از راه پله و آسانسور از خونه بغلی میاد.در و پنجره هاتون دو جداره است؟واسه این که م ...

کاش فقط راه پله بود زود تموم میشد لامصب تو‌خونه هی لگد میندازه.. اره دوجدارس ولی گرم ک هس باز میزاریم . اخرش کمی صدارو میاد