2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 132 پست

فردا که میری هر چی ام بگی میگن شوخی بوده شوخی مرده شما محکم و جدی بگو این حرکتا رو ما شوخی نمیدونیم بترسونش بگو نزدیک دخترم بشی تا کاری نکنم اخراج بشی ولت نمیکنم. ولی جدی این حرکته شوخی نیست وگرنه نمیومد سراغ بچه کلاس اولی خداروشکر دخترت اومد و بهت گفت😊ولی عزیزم نزار آبروی اون دختره بره تو ببخشش ولی بترسونش قطعا دیگه تکرار نمیکنه. با زدن جلو نرو چون کاری درست نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوالا که دخترتو یمدت ببر تراپیست حتمابعدم یکیو باخودت ببر دخترتو توی ماشین نگه داره هر وقت نیاز بود ...

باید بیاد اون دختره رو نشونم بده

بعد اینکه نشونم داد میفرستنش کلاس خودم پدرشونو در میارم

تو کتاب روانپزشکی کاپلان بود که نشانه هاش از ۵ سالگی شروع میشه ، اگه طرف ژن و پایه زیستیشو داشته باش ...

۵ سالگی بیشتر سن آشنایی با بدنه بعد از بلوغ این نشانه ها و گرایش ها نشون داده میشه و وقتی سن بلوغ تموم میشه هرمون ها ثبات پیدا می کنند 

میرم به بازرس آموزش و پرورشم میگمباورت میشه از ظهر که فهمیدم تن و بدنم داره میلرزه

دوست عزیز لطفا با آرامش کامل میدونم سخته ولی اگر بزنید شما مقصر میشید باید دلیل رفتار اون بچه معلوم بشه نه اینکه شما تا برسی یکی بخوابونی تو گوش اون بچه هیچ مشکلی حل نمیشه یا کلی فحش بدی چون خودم تو مدارس هستم میدونم چه خبره و شما کاملا حق دارید باید شرایط اون یکی حتما بررسی بشه مطمین باشید کادر مدرسه این مسایل رو به صورت جدی پیگیری میکنن این مسایل خیلی ریشه ای هستن و نیاز به مشاوره و بررسی اصلا با فحش و کتکاری درست نخواهد شد 

من مدارس پسرانه هستم بچه ای داشتیم کلاس اولی به شدت گتز میگرفت خانواده ها و ما به شدت کلافه جوری بود که ما به بچه توی دفتر دیکته میگفتیم چون معلم تا صورتش رو بر میگردوند با بچه ها کتکاری و گاز رو داشت خلاصه خانواده هم زیر بار نمیرفت تا اینکه یه روز در کمال آرامش بهش دیکته میگفتم بچه به حرف اومد گفت خانم چقدر شما خوبید گفتم چرا عزیزم گفت کاش مامانم منو موقع مشق نوشتن گاز نمیگرفت و شلوارش رو داد بالا وای خداااا جیگرم کباب شد تمام پا و بازوی بچه کبودی داشت 😭😭خدا میدونه چقدر پیگیری کردیم 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
دخترم باید اون دختره رو نشونم بدههم کلاسیش نیستمیگه ازم خیلی بزرگترهخیلی تو روحیه دخترم اثر گذاشته

ببین عزیزم برو حتما و دختر رو شناسایی کن 

برای منم پیش اومد ولی در حد حرف بود پسرم گفته بود همکلاسیش گفته ما همه آمپول داریم میخواست ببرش کلاس خالی و....پسرم فرار کرده بود اومد خونه بهم گفت 

من رفتم پر رو آوردم دفتر و جلو مسر خودم اعتراف کرد که گفته

به پسرم گفتم تو برو سر کلاس 

بعد همکلاسیش که تو دفتر بود گفت معذرت میخوام...همینطور که داشت حرف میزد یه جیغی سرش زدم که دو متر پرید از ترس و نشون دادم میخوام بزنمش رفتم طرفش مدیر اومد منو گرفت 

یعنی کاری کردم که فورا پدر مادرش اومدن مدرسه و دو هفته اخراج شد 

البته من نمیخواستم بزنمش 

و مجبورشون کردم کلاسشم عوض کنن 

اسی اگه فقط یه ویشگون بوده شوخی بوده تذکر بده .اگه بیشتر برخورد فوووق جدی

از داخل شلوار

دو بارم یه دستش کبود شده

وقتی بهم نشون داد چجوری دستشو می‌کنه تو شلوارش،با یه دستش محکم دست دخترمو میگرفت،کبودی بخاطر اون بوده

باید بیاد اون دختره رو نشونم بدهبعد اینکه نشونم داد میفرستنش کلاس خودم پدرشونو در میارم

می دونم عصبی هستید ولی تحت هیچ شرایطی نزدیک اون بچه نشید کتک یا پرخاشگری اصلا فقط تذکر 

هم نزار شما بده بشید و هم اینکه شما از شرایط اون بچه خبر ندارید 

بزارید خانوادش و مدرسه تهدیدش کنند نزارید سما مقصر شناخته شبد

ببین عزیزم برو حتما و دختر رو شناسایی کن برای منم پیش اومد ولی در حد حرف بود پسرم گفته بود همکلاسیش ...

جبغو که میکشم

اصلا حال روحی خوبی ندارم

میترسم بزنمش کار دست خودم بدم

هدفم اخراج اون دختره است تا خود آموزش و پرورشم میرم

از داخل شلواردو بارم یه دستش کبود شدهوقتی بهم نشون داد چجوری دستشو می‌کنه تو شلوارش،با یه دستش محکم ...

وای به خداااا تپش قلب گرفتم یه بار میگم شاید ندونه معنی این کارا چیه یه بار میگم اگه نمیدونه چرا دقیق میره اون سمت چجور تا حالا با معلمو مدیرش زنگ نردی در تعجبم رفتی چیزیگفتن تو همین تاپیک لایکم کن

جبغو که میکشماصلا حال روحی خوبی ندارممیترسم بزنمش کار دست خودم بدمهدفم اخراج اون دختره است تا خود آم ...

بله سرش داد بزن خودتو خالی کن بزار همه بدونن 

بعدم بکش به آموزش و پرورش 

چرا تو مدرسه دخترتون عوض کنی بزار اون بره 

2810