2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

2930 بازدید | 132 پست

تو تاپیک فیلم نوشتم هم مدرسه ای دخترم که کلاس سوم یا چهارم هست،از شلوار دستشو میبرده تو و پشت دخترم و نیشگون می گرفت

دخترم میگه هر وقت تو راهرو می دیدمش ازش فرار میکردم ولی منو می‌گرفت و کارشو میکرد

دخترم کلاس اولیه

اون دختر دوستش نیست،فقط کلاسشون بغل همه

باباشم گفته منم میام مدرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما برو و پیگیر شو تا با خانواده اون دختره ام این موضوع در میون گذاشته شه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یا خدا 

بچه ها چرا اینجوری شدن ؟🤦🏻‍♀️

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

حتما برو اما بچه رو نزن که خودت محکوم بشی همیشه منطق و قانون وارامش بیشتر باعث میشه حرف حقت شنیده بشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یه کاری بکن پدرو مادرش شرمندا بشن بتوپن به بچه شون اگه تو الات اونو بزنی امه چیز بر علیا وو و دخترت می شه 

در ضمصن اونم بچس نمی ده این کارش چه معنا و مفهومی داره صرفا فقط خوشش اومده یا بچه ی کوچیک تر از خودشواذیت کنه

2810