2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 132 پست
حالم بدهحتی با بازی دخترم نشونم داد باهاش چیکار کردهمیگه از دستش فرار میکنم میاد منو میگیره و دست تو ...

میگم پس مدیر و ناظم مدرسه کجان 

وحشی بچه ی مردم رو اذیت میکنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خدایی نکرده شاید دختره گرایش هم جنس گرایی داشته باشه تو ۵ سالگی هم بروز میده

بچه ۶ ساله به بلوغ جنسی کلا نرسیده 

پس نمی این نسبت ها رابهش زد 

ممکنه یکی با خودش کرده یادگرفته یا دیده چیزی و دهنش بهم ریخته باشه شاید خود اون بچه هم قربانی یه سری از رفتار ها شده کسانی که این رفتار ها بروز می دند ۸۰ درصدشون قربانی رفتار یه شخص دیگه بودند 

درکل به نظرم بهتره به جای پرسش و زدند یه بچه ۶ ساله به مدیر و معلم و خانوادش اطلاع داده شه ببرنش مشاور و دیگه کاری کنند نزدیک بچه ایشون نشه 

یه آسیب به آسیب های اون بچه اضافه نکنید این بچه نرمال نیست حتما تو شرایط نرمالی نیست 

من می فهمم این خانومم حق داره ولی باید این مسعله با مدرسه و بزرگترا حل کنه

میتونم ازشون شکایتم کنم

حالا اینکارو بکن وتهدید کن. بچه هاازپلیس میترسن. به پدرومادرش هم هشداربده شکایت میکنی. اگر دیدی پروازی درآوردن یه احصاریه براشون بده. بلاخره دخترته.ادم نگران میشه ازالان حرمتش اینجوری ازبین بره. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

عزیزم بچه رو با خودت نبر دعوامیخوای بکنی توی روحیش خیلی اثر بدی میذاره حس گناه کار بودن بهش دست میده ...

دخترم باید اون دختره رو نشونم بده

هم کلاسیش نیست

میگه ازم خیلی بزرگتره

خیلی تو روحیه دخترم اثر گذاشته

ازمن میشنوی برو تومدرسه باروی خوش دختره راصدا کن وهم خودت هم دخترت دست بکنید توشلوارم ونشگونش بگیرید ...

اول جملت گفتم چ خونسرد و ریلکسی وسطای جمله ک رسیدم پوکیدم از خنده😂هعیییی اگه محیط مدرسه نبود پیشنهادت عالییی بود🙂

بچه ۶ ساله به بلوغ جنسی کلا نرسیده پس نمی این نسبت ها رابهش زد ممکنه یکی با خودش کرده یادگرفته یا دی ...

دختره کلاس سوم یا چهارمهمیشه نه یا ده ساله

دختر من ۶سالشه و هنوز ۷سالشم نشده

بچه ۶ ساله به بلوغ جنسی کلا نرسیده پس نمی این نسبت ها رابهش زد ممکنه یکی با خودش کرده یادگرفته یا دی ...

تو کتاب روانپزشکی کاپلان بود که نشانه هاش از ۵ سالگی شروع میشه ، اگه طرف ژن و پایه زیستیشو داشته باشه میشه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

من یه دختری میشناسم که رفتار های بدی نشون می داد آخر روانشناس متوجه شد این بچه شاهد یه مسائلی بوده 

خیلی این موارد وجود داره مواظب بچه هاتون باشید

اول جملت گفتم چ خونسرد و ریلکسی وسطای جمله ک رسیدم پوکیدم از خنده😂هعیییی اگه محیط مدرسه نبود پیشنها ...

بااین یه مورد نمیشه کناراومد وسرسری ولش کرد. خودم دختردارم ونگرانم اینقدر که میگم میرم تومدرسه میشینم تا ابتدایی‌ تموم بشه. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دخترم باید اون دختره رو نشونم بدههم کلاسیش نیستمیگه ازم خیلی بزرگترهخیلی تو روحیه دخترم اثر گذاشته

اوالا که دخترتو یمدت ببر تراپیست حتما

بعدم یکیو باخودت ببر دخترتو توی ماشین نگه داره هر وقت نیاز بود بیاردش توی مدرسه

جلوش اصلا حالت بد نباشه واروم باش چون با دیدن حال بدت خیلی حالش بدتر میشه

سعی کن که ارومش کنی و ازش تشکر کن که بهت گفته بگو من همه چیو درست میکنم اگر میتونی مدرسشو عوض کن

خلاصه خیلی محتاط باش

2810