2777
2789
عنوان

فردا بچه رو ببینم می دونم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 132 پست
سلام اسی چیکار کردی رفتی مدرسه

سلام

آره صبح همه رفتیم مدرسه

دخترم رفت کلاس

اول با مدیر حرف زدم گفتم مدیر و معاون حواسشون کجا بود این اتفاق افتاده و حرفهای دیگه

دخترم دختره رو نشونمون داد،بعد دخترم رفت کلاسش

اون دختره کلاس سومه، من هیچی بهش نگفتم 

مدیر بردش یه اتاق دیگه باهاش حرف بزنه

تا مدیر و دید شروع به گریه کرد و بهش همه ماجرا رو گفته

خود بچه قربانیه،گویا دختر خاله کلاس پنجم داره با گوشی اون تو اینستا یه فیلم دیدن که همچین صحنه ای داره و مدیر بهم گفت جریانش خیلی پیچیدست و واسه من زیاد توضیح نداد

ازم تا یکشنبه وقت خواست تا با خانواده دختره و مشاور حرف بزنه ببینیم چی میشه

فعلا به اون دختره گفته سمت بچه من نیاد

از فردا دخترمو پیش مشاور کودک میبرم به مدیر گفتم هزینه شو باید خانواده  اون دختر بدن وگرنه جریانو به آموزش و پرورش میکشونم

مدیر گفت اگه با خانواده دختره حل نشه بچه رو اخراج میکنن

منم گفتم حداقل کاری که می‌کنید کلاس دختره رو عوض کنید بغل کلاس دخترم نباشه 

مدیر بیشتر از آبروی مدرسه میترسم و حق رو به من داده هر چی میگم قبول میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامآره صبح همه رفتیم مدرسهدخترم رفت کلاساول با مدیر حرف زدم گفتم مدیر و معاون حواسشون کجا بود این ا ...

آفرین عزیزم کار خوبی کردی پیگیر شدی.انشالله دیگه آدم شه وسمت دخترت نیاد.باید بچه هارو بترسونن مثل زمان ما بگن همه جا دوربین داره ما شمارو میبینیم همه جای مدرسه .هزینه مشاوره هم حتما بگیر از خانواده ش

سلامآره صبح همه رفتیم مدرسهدخترم رفت کلاساول با مدیر حرف زدم گفتم مدیر و معاون حواسشون کجا بود این ا ...

عزیزم خداروشکر  اتفاق خیلی  خاصی نیفتاده ک خیلی نگران باشی و مشاوره ام نمیتونه کاری کنه. به دخترت بگو هیچکسسسس دختر پسر زن و مرد حق نداره بهت دست بزنه و اگه برات پیش اومد فرار کن اگه نتونستی فرار کنی جیییغ و داد راه بنداز تا جرأت نکنن نزدیکت بشن. بگو هرچی شد و نشد و باید زود بیای بهم بگی وتمام. 

🥰😘🌹خوب کردی رفتی و ب مدیر گفتی

ای بابا. طفل معصوم. بازم خوب پیگیری کردین. انشالله که درست میشه. دخترتون هنوز کوچیکه وخامت اوضاع رو ...

آره فقط در این حد میگه که نیشگونش گرفتن و اذیت شده

ولی تو روحیه نهفته اش خیلی تاثیر گذاشته ،به ظاهر همه چی عادیه ولی صبح اگمی ترسید از دو متری کلاس اون دختره رد شه، دختره رو دید انگار برق گرفته اش

آخیشششش خوب کردی رفتی آروم گرفتنم

بیشتر واسه جفت بچه ها ناراحتم

هم دخترم

هم اون دختر،اونم خیلی کوچیکه و قربانی تربیت اشتباهه خانوادشه

دوست ندارم اون بچه رو اذیت کنن تو روحیه و آینده اونم تاثیر میذاره