2777
2789

من که سه ماه اول خیلی درد و سنگینی سینه و حالت تهوع و سرگیجه شدید داشتم و بی‌حالی وحشتناک اما استفراغ اصلا نداشتم

الان وارد ماه ۴ شدم درد سینه ندارم با اینکه شیاف پروژسترون هرشب میذارم و تهوع استفراغ هم ندارم خیلی نگرانم نکنه چیزی شده به جنین چون که فقط کمی سنگینی دل و کمی عدم تعادل دارم دیگه علایم ماه های قبل رو ندارم خیلی نگرانم شما چطوری بودید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

از الان تا ماه ۷ خیلی خوب و راحت میگذره جوری که انگار باردار نیستی هر چی بخوای میتونی بخوری هر جای بخوای میتونی به راحتی بری

از ماه هشت باز ممکنه تهوع برگرده و سنگین میشی 

پس تا اون موقع کیف کن خریدای سیسمونی رو انجام بده اگه خواستی مسافرت برو و مهم تر از همه بخواب .چون ماه آخر خوابیدن سخته بعد از دنیا اومدن نی نی که خوابیدن یه آرزوئه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بارداری توی هرکسی متفاوته حتی دو بارداری در یک نفر من بازداری قبلیم خیلی عالی بود اصلا از اول تا اهرش حس نمیکردم باردارم سبک بود اما این نه 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
از الان تا ماه ۷ خیلی خوب و راحت میگذره جوری که انگار باردار نیستی هر چی بخوای میتونی بخوری هر جای ب ...

ای خدا  شکرت 

میگم شما هم دیگه سینه درد نداریدر؟

از الان تا ماه ۷ خیلی خوب و راحت میگذره جوری که انگار باردار نیستی هر چی بخوای میتونی بخوری هر جای ب ...

وای ماه۸ باز تهوع میاد من سه ماه اول خیلی زجر کشیدم 

ببخشید یه سوال دارم میگم شما هم از ماه ۴ ترشحات بی رنگ و بو و آبکی دارید ؟ من هرروز لباسم خیس میشه رفتم سونو و دکتر میگه عادیه آخه سرکلاژ کردم نگرانم 

وای ماه۸ باز تهوع میاد من سه ماه اول خیلی زجر کشیدم

بستگی به شانست داره بعضیها ویار اول بارداریشون دوباره برمیگرده

ولی حتی اگه برنگرده انقدر نی نی به معده فشار میاره که جا واسه غذا خوردن نمیمونه زود معده پر میشه .حالا سوزش معده که بعضیها تجربه میکنن به کنار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی به شانست داره بعضیها ویار اول بارداریشون دوباره برمیگردهولی حتی اگه برنگرده انقدر نی نی به معد ...

منم که مشکل گوارشی زیاد دارم این دیگه عالی میشه برام 😐😐

ببخشید یه سوال دارم میگم شما هم از ماه ۴ ترشحات بی رنگ و بو و آبکی دارید ؟ من هرروز لباسم خیس میشه ر ...

اره عزیزم ممکنه همون شیاف که میذاری آب شه و بیاد بیرون یا ممکنه ترشحات خودت باشه این به خاطرهورمون هاس و طبیعیه

هر وقت رنگش و بوش عوض شد برو دکتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم ممکنه همون شیاف که میذاری آب شه و بیاد بیرون یا ممکنه ترشحات خودت باشه این به خاطرهورمون ه ...

عه پس نگران نباشم یعنی شما هم دارید . آخه دوستم بارداره ماه۹ میگه اصلا ترشح ندارم 

منم که مشکل گوارشی زیاد دارم این دیگه عالی میشه برام 😐😐

الکی که بهشت زیر پات نیست

تحمل کن میگذره‌.

هر چی کمتر سخت بگیری راحت تره برات

بهش فکر نکن بگو بارداری من خیلی خوب و راحت قراره باشه

من امروز صبح که بیدار شدم فکر کردم استخوان لگنم شکسته نا خودآگاه از شدت دردش گریه میکردم  و همزمان مهمون هم داشتم و یه خونه ی ترکیده

پاشدم با همون درد یواش یواش کارام رو کردم دردم هم خود به خود خوب شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40