2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوره هم داری سرمه تاثیری نداره کلا

نه ندارم

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

چن دوره استفاده کردی؟ منم یه ماه هست استفاده مکنم ی تغییر کوچلو کردم. بعضیا میگن بعد چن دوره مژهات م ...

من فکر کنم همون یدونه که خریدم استفاده کردم اوکی شد، مژه هام خیلی نازک و کوتاه و کم پشت شده بود،کامل استفاده کن هر موقع دیدی نتیجه گرفتی کم کم بذار کنار

من فکر کنم همون یدونه که خریدم استفاده کردم اوکی شد، مژه هام خیلی نازک و کوتاه و کم پشت شده بود،کامل ...

میگن باید ۹۰روز هر شب ۹۰روز یک روز در میان ۹۰روز هفته ایی دوبار

خدایا بیا و.بغلم کن
میگن باید ۹۰روز هر شب ۹۰روز یک روز در میان ۹۰روز هفته ایی دوبار

اره توی دستورش هم فکر کنم اینجوری نوشته بود اولش هر شب میزنی بعدش یکروز درمیان بعدش هفته ای دوبار،ولی ۹۰ روز نبود من کلا یه ماه اینا استفاده کردم، دوره رشد مژه ۲۱ روزه

اره توی دستورش هم فکر کنم اینجوری نوشته بود اولش هر شب میزنی بعدش یکروز درمیان بعدش هفته ای دوبار،ول ...

البته ۲۱ روز توی اکستنشن مژه هست، رشد از ریشه طول میکشه، بنظرم بستگی به هر کسی داره که چجوری ریخته و علتش چی بوده ، برا من ضعیف بود و چندتا فقط ریخته بود

اره توی دستورش هم فکر کنم اینجوری نوشته بود اولش هر شب میزنی بعدش یکروز درمیان بعدش هفته ای دوبار،ول ...

من از هر کی پرسیدم گفت دوره کاملش خر مرحله ۳ماهه کلا میشه ۹۰روز 

خدایا بیا و.بغلم کن
البته ۲۱ روز توی اکستنشن مژه هست، رشد از ریشه طول میکشه، بنظرم بستگی به هر کسی داره که چجوری ریخته و ...

من مژه ام پره فقط کوتاهه اصلا معلوم نیس بوره

خدایا بیا و.بغلم کن