2777
2789
عنوان

اینا خیانت محسوب میشه ⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست

اینکه چیزی نیس عزیزم من شوهرم بازنا گرم میگیره تو. مراسمات همش تو قسمت زنونس، چشم چرووون من چی بگم بخاطر دخترام فقط ادامه میدم 💔

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
همین کار ها رو کرده اتفاقا بخاطر همین من حرصم نمیگیره چون واسه اینکه بهم برسیم طرز راه رفتنش هم عوض ...

اگه دور رفیق و اینستا و...خط کشیده که اوکی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر نیست حین نظر دادن ادب رو رعایت کنید

حقیقته دیگ ولی باش

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
شوهر من ندارن خودشم

خو توهم نمیخای ب چ دردت میخوره 

بازم بنظرم ب اینستا نیست ک هرکس نداشته باشه خانم خوبیه

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

اینکه چیزی نیس عزیزم من شوهرم بازنا گرم میگیره تو. مراسمات همش تو قسمت زنونس، چشم چرووون من چی بگم ب ...

چشم چران عمارت😅

گلم...انشاالله همین که دختران به موفقیت برسن خودش یه پا خوشبختی هست برای تو

..فقط تورو خدا دخترات رو رها نکن

خدا مشکلت رو حل کنه

کاش یه جوری میشد شوهرتو ادب کنی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
شوهر من ندارن خودشم

عزیزم وقتی با هم اوکی هستی دیگه چرا ناراحتی، اشکال ندارد گاهی نصب کن ببین خیانت اینا نیست خیانت اینه با کس دیگه چت کنی پاک کنی منظورم با مرد دیگه است، و رفیق بد واقعا بده ، اما وقتی غیبت شوهرت رو با دوستات می‌کنی نباید حرفهای اونا را بزاری کف دست شوهرت، اینجا هم هر چی نوشتن بهش نگو چون میگه نی نی سایت هم نرو

اگه دور رفیق و اینستا و...خط کشیده که اوکی

اره من بهش نگفتم اصلا اینستا نداشته باش خودش دوست نداشت گفت وقتمو میگیره و می‌گفت بیا رو پیج من نگاه کن ولی خودم دوست نداشتم 

چند روز پیش بهش گفتم گفت باپیج مامانت ببین 

( آخه من دوستام مدام اینستا بهم پیام میدن و دیدم که خواستن رابطه منو همسرم رو خراب کنن بخاطر همین همسرم اصرار داشت رو پیج خودم نباشم که باهاشون ارتباط نگیرم)

عزیزم وقتی با هم اوکی هستی دیگه چرا ناراحتی، اشکال ندارد گاهی نصب کن ببین خیانت اینا نیست خیانت اینه ...

نه ناراحت نیستم از نداشتنش یا رفیق نداشتن زندگیم رو هدفمند تر میگذرونم اتفاقاولی خب واقعا الان همه چی مجازی شده همه آرایشگر ها پیج دارن و دیگ مثل قبلا نیست آلبوم و اینا داشته باشن من هرجا رفتم گفت پیجم رو ببین بخاطر همین مجبور شدم مردا هم یه رگ لجبازی تو وجودشون هست به شوهرم گفتم گفت نه منم دیگ پنهونی مجبور شدم نگاه کنم 

از این عذاب وجدان داشتم گفتم در حقش بدی نکرده باشم آخه اون واقعا صاف و صادقه باهام 

خو توهم نمیخای ب چ دردت میخوره بازم بنظرم ب اینستا نیست ک هرکس نداشته باشه خانم خوبیه

نه اصلا اینجوری نیست من چون دوستام همه فالوم دارن واسه همین شوهرم گفت نری اونجا باز تو زندگیمون دخالت کنن

نه اصلا اینجوری نیست من چون دوستام همه فالوم دارن واسه همین شوهرم گفت نری اونجا باز تو زندگیمون دخال ...

خو نرو اگ دخالت میکنن تو زندگیت 

هیچکس مهمتر از خودت و شوهرت نیست 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

نه ناراحت نیستم از نداشتنش یا رفیق نداشتن زندگیم رو هدفمند تر میگذرونم اتفاقاولی خب واقعا الان همه چ ...

آخی عزیزم

نه نگران نباش، اینا خیانت نیست، البته وقتی خیلی صادقی با هم دروغ هم خوب نیست، اگه خیلی اذیت میشی بهش بگو می‌خوام مدل ببینم اگه دوست نداشت میتونی تو گوشی خود آرایشگر یا خواهر تون اینا ببینید، اینستا خیلی بیخود شده و مخرب خیلیا حذفش کردن

نه اصلا اینجوری نیست من چون دوستام همه فالوم دارن واسه همین شوهرم گفت نری اونجا باز تو زندگیمون دخال ...

یه اینستای جدید باز کن بدون عکس و نام مشخص، راحت برو همه پیج ها را ببین

خو نرو اگ دخالت میکنن تو زندگیت هیچکس مهمتر از خودت و شوهرت نیست

اره اصلا برام مهم نیستن واقعا من به حرفشون اهمیت نمیدم همین تاپیک من هزار تا نظر مخالف هست اگه به این حرفا بخوام پیش برم زندگیم نابوده ک

2810