2777
2789
عنوان

اینا خیانت محسوب میشه ⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست

دلیلش چیه؟؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

نه شوهرت بددل و شکاکه مثل شوهر عوضی من 

خودش  هر گوه و غلطی میخاد انجام میده 

به من میرسه تا دسشویی میرم گیر میده حتما تو دستشویی با پشه نر حرف زدی نزدیک شدی 😭😭🥹🥹

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم از اینستا بدش میاد میگ تو گوشی خودم نگاه کن هرچی دوست داری ولی من بعضی وقتا نصب میکنم دوباره پاک میکنم خورشم میدونه😂😂😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ببین

به شوهرت بگو...آقا بالاسر باید خودت اول اینستا رو حذف کنی

باید خودت اول دور رفیقاتو خط بکشی

چرا من آنقدر حرصم گرررفتتتت

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
الان نگران اینی ک این کارات خیانت ب شوهرته یا نه ؟

اره آخه میگ اگه بفهمم با رفیقاتی خیلی ناراحت میشم چون ما دهه هشتادی هستیم و رفیقامون زیاد آدم های درستی نیستن و شناخت داریم از رفیقای همدیگه و به شوهرم بی احترامی کردن اما خب طوری که مصلا میخواستن از من حمایت کنن .. و خب خیلی افکارشون با من فرق داره مثلا میگن با شوهرت باید بجنگی و باید خط و نشون بکشی براش شوهرمم اینارو میبینه میگ دوست ندارم باهاشون باشی 

ببینبه شوهرت بگو...آقا بالاسر باید خودت اول اینستا رو حذف کنیباید خودت اول دور رفیقاتو خط بکشیچرا من ...

همین کار ها رو کرده اتفاقا بخاطر همین من حرصم نمیگیره چون واسه اینکه بهم برسیم طرز راه رفتنش هم عوض کرد 

هنوزم از این مردا وجود دارن😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خیانت نیس کم عقلی تورو میرسونه که با همچین ادم مریضی هستی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اره حتما .. چون من اشتباه پیش رفته بودم الان واقعا قلقش دستم اومده

قلقش دستت اومده؟😐

شاید بدت بیاد از حرفم

میدونم عاشق شوهرتی عشقت پایدار

ولی پشیمون میشی بعدا که انقدر از شوهرت حساب بردی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
اره آخه میگ اگه بفهمم با رفیقاتی خیلی ناراحت میشم چون ما دهه هشتادی هستیم و رفیقامون زیاد آدم های در ...

تو برای ازدواج زیادی خام بودی.. از کامنتات فهمیدم عزیزم 🥺

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
2810