2777
2789
عنوان

رفتار معلم دخترم😑

1107 بازدید | 66 پست

سلام خوبین. این خانوم خیلی مهربونه ی چیزی رو یاد نگیری هزار بار توضیح میده ولی یه مشکل داره . بیخیاله کلا درس براش مهم نیس فقط میگه بچه ها شلوغی نکنن اگه شلوغی کنن برخورد میکنه. و اینکه اصلا درس نمیده الان چند وقته مدرسه باز شده از هرکتاب ی درس گفته حتی لای کتاب نگارشو باز نکردن . مخصوصا ریاضی الان تازه صفحه ۶ هستن😑 ب بچه ها گفته من خصوصی خونه درس میدم اگه خواستین بیاین. خب خانوم شما اینهمه بیکاری تو مدرسه درسم نمیگی بجای کلاس خصوصی با بچه تو کلاس کار کن . البته من خودم جای دیگه کلاس خصوصی میبرم ولی رفتارش برام جالب نیود

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تابلوئه که دنبال پوله ، خارج از کلاس درس بده از هر دانش آموز یه مبلغی بگیره کلی بهش میمونه 

گزارششو اداره بدین درستش کنن

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
با مدیر صحبت کنید

پارسال انقدر معلمشون سخت گیرو بددهن بود همه شاکی بودن کلا ۹ماه دعوا بود .الان کسی نمیره گله کنه منم دیگه خودمو کشیدم کنار میگم میبرم کلاس بیرون یاد میگیره برام مهم نیس ولی تکلیف بچه ای ک پول ملاس خصوصی نداره چیه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شاید برنامه آموزشی خاصی داره از شاگردای سال قبلش بپرس

بچم چهارمه . پارسال معلم دختره خواهرم بوده وایه دوم درس میداده خاهرم میگه همین مدلیه آخرشک سوالات سخت گوگل براتون میده منم ترسیدم میبرمش کلاس خصوصی عقب نمونه

این معلما فک میکنن حقوقشون کمه باید از جیب پدر مادرا پول ضور بگیرن

اخه من میبرم نمیگم پولدارم ولی ب بچه میرسم ولی تکلیف کسی ک نداره چیه ظلم میکنن برا بچه ها

مگه معلم نباید تدریس کنه ایشون اصلا معلمه؟

اینم بگم سهمیه ایه. به سهمیه ای ها برنخوره میگن باپارتی معلم دشه

اخه من میبرم نمیگم پولدارم ولی ب بچه میرسم ولی تکلیف کسی ک نداره چیه ظلم میکنن برا بچه ها

همین سکوت شما به این معلما پر و بال میده

اکثر والدین از ترس اینکه معلم با بچشون چپ نیفته اعتراض نمیکنن

خیلی تابلوئه که دنبال پوله ، خارج از کلاس درس بده از هر دانش آموز یه مبلغی بگیره کلی بهش میمونه گزار ...

متاسفانه با پارتی اومده معلم پارسالشونم یک عقده ای بود سخت گیر زورگو و بددهن پارسال کل کلاس دائما پاشون آموزش پرورش بود امسال کسی اقدام نمیکنه کلا خسته و بیخیال شدیم