2777
2789
عنوان

درمورد قلب جنین سوال دارم

58 بازدید | 6 پست

دوستان من باردارم، حدودا ۷ هفته، چون پریودیام منظم نبود نمیدونم چند هفته ام دقیقا، چهارم مهر رفتم سونو گفتن حدودا ۴ تا ۵ هفته، ۱۴ مهر گفتن ۷ هفته و ۲ روز، موضوع اینه که من جمعه شب یهو خونریزی کردم، نه کم بود نه خیلی زیاد، متوسط بود، اینو هم بگم که قبل از خونریزی بشدت تهوع داشتم از چندروز قبل، بعد که خونریزی کردم کلا علائمم پرید، شنبه که سه روز پیش بود رفتم سونو گفت هماتوم داری و ۵۰ درصد ساک بارداری پر از خونه، جنین دیده میشه ولی قلب نداره، دکترم گفت به احتمال زیاد قلب داشته و رفته ولی ما مبنا رو بر تشکیل نشدن میزاریم و صبر میکنیم، دارم از غصه میمیرم، همه علائمم رفته، یعنی ممکنه حدس اول دکترم درست باشه؟😭😭😭😭

کسی نیست؟

سلام عزیزم غصه نخور متاسفانه سقط میشه چون برای عمه ام این اتفاق افتاد هنوز خونریزی داری؟

خدایا شکرت که همسری زیبا و مهربان به من بخشیدی💜و یه پسر ناز بهم دادی❤😙با یه نی نی تو راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم علایم بارداری مدام کم و زیاد میشه نگران اون نباش 

برای تشکیل قلب جنین هم ۱۰ روز دیگه دوباره برو سونو بده 

برای هماتوم هم استراحت مطلق کن و تا می تونی آب بخور 

یکی از بچه ها می گفت آب انار هم خیلی تاثیر داره 

استراحت کنی خودش برطرف میشه