2777
2789
عنوان

علائم بارداری

69 بازدید | 9 پست

بچها من پریودم عقب افتاده علائمم الان بی اعصابی پا درد یکمی کمر درد و اینکه بطرز عجیبی زود گرسنه‌ام میشه بنظرتون ممکنه باردار باشم. این ماه یکمم استرس داشتم ممکنه عقب افتادنش از اون باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالش هست یا تست بزن یابرو آزمایش

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

سلام دوستان من دوماه پیش پری نشدم رفتم آزمایش دادم منفی شد حالت هاش داشتما مثل حالت تهو و کمر درد خستگی و تکرار ادرار بعد اون ماه شدم ولی نا منظم الآنم نا منظم حالت هاش دارم سینه هام سفت شدن تغییر کردن امروزم سنگین بلند کردم چند قطره خون اومد از واژنم دل درد شدید گرفتم با کمر درد ترسیدم نکنه باردار بودم نفهمیدم پول هم ندارم برم دکتر🥺میشه راهنماییم کنین خواهشن ترسیدم خیلی بد ۱۷ سالمه ی سال ازدواج کردم 

لامصب وقتی تو اقدامی هر نشانه ای رو بارداری میدونی خیلی حس بدیه هرماه فک کنی این بار...ولی...در هرصو ...

دقیقا توی همین شرایطم از طرفی تنبلی تخمدان هم دارم و همش حس میکنم الکی امیدوار شدم :) الان عروسی هم دعوتم میخوام یکم موهامو رنگ کنم برا کاور کردن موهای سفیدم نمیدونم چ کنم الانم خونه مامانمم جلو اون نمیتونم برم بیرون بیبی چک بخرم نمیخوام اصلا متوجه بشه من دارم اقدام به بارداری میکنم اگه بفهمه دیگه هر ماه میخواد ازم بپرسه حامله‌ای؟ نیستی؟ اعصاب و  روانم داغون شه. میترسمم یه درصد حامله باشم موهامو رنگ کنم ضرر داشته باشه اصلا موندم همینجوری اگرم برا عروسی رنگ نکنم دوبارع مامانم میخواد شک کنه 😑 میدونم شرایطم مسخره‌ست ولی واقعا توو عذابم 😐

سلام دوستان من دوماه پیش پری نشدم رفتم آزمایش دادم منفی شد حالت هاش داشتما مثل حالت تهو و کمر درد خس ...

عزیزم بیبی چک بخر اول یه تستی بکن. بعدم اگر خدایی نکرده باردار بودی و اتفاقی افتاده باشه فکر نمیکنم با چندتا قطره خون تموم بشه اصولا خونریزی‌ها خیلی شدیده