2777
2789

من سزارینی ام 

تازه۳۶ هفته ام

ظهر ک خواستم بخوابم بچم خیلی حرکت میکرد ب حدی ک شکمم درد گرفته بود

بعدش اروم شد ی نیم ساعت بعدش بالای شکمم سفت میشد خیلی زیاد ولی دیگه بچه حرکت نمیکرد

الان هم تو رون پام درد دارم مثل درد پریودی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست بزن بالای شکمت اگه هی سفت بشه انقباض داری. سفت شدن هم اینطوریه که انگشتتو فشار بدی اصلا داخل نمی ...

اره دقیقا همینجوریه ولی از بس ک این اتفاق میافته همش فکر میکنم الکی باشه الان دیگه ی نیم ساعتیه منقبض نمیشه ولی حس درد پریودی تو کمر و رون پام دارم

انقباض هر چند لحظه میگیره ول میکنه که تو هفته های آخر بیشتر اتفاق میفتهحرکت جنین هم کمتر میشهاگه نگر ...

دیروز صبح رفتم .. میدونم شوهرم نمیبرتم زیر سه چهار ساعت معطلی نداره

اره دقیقا همینجوریه ولی از بس ک این اتفاق میافته همش فکر میکنم الکی باشه الان دیگه ی نیم ساعتیه منقب ...

اون درد پریودیت اگه میگیره ول می‌کنه و نامنظم هست ماه دردت هست. به دکترت اگه گفتی و معاینت کرده گفته انقباض نداری که هیچی خیالت راحت باشه. 

من خودم انقباض داشتم هفته ۳۲ بستری شدم آمپول تکامل ریه زدن. گفت شاید زایمان زودرس داشته باشی. 

هر وقت می خواهید حرکت جنین را چک کنید، یک شربت شیرین و سرد بخورید و ارام دراز بکشید. معمولا حرکت بچه احساس میشه. در هفته های اخر حرکت جنین کمتر میشه، چون جنین با بزرگتر شدن، فضای کمتری برای حرکت داره.

در مورد انقباضات مربوط به زایمان، اگر با دراز کشیدن و استراحت درد برطرف شد، درد زایمان نیست. درد زایمان با استراحت برطرف نمیشه و به تدریج شدید و شدیدتر میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برو زایشگاه انقباضاتو چک کنن با توجه به اینکه میگی درد داری حتما برو

دیروز گفت انقباض نداری؟ گفتم چرا همین الان هم ک ایستادم شکمم سفت شده

گفت ایستاده نه خوابیده باید منقبض بشه 

تو ان اس تی هم چندتا درد زده بود ولی گفت مهم نیست

الان هم شکمم موقعی ک ایستاده بودم منقبض میشد ولی الان ک دراز کشیدم فقط درد پریودی تو کمر دارم

اون درد پریودیت اگه میگیره ول می‌کنه و نامنظم هست ماه دردت هست. به دکترت اگه گفتی و معاینت کرده گفته ...

دیروز گفت انقباض نداری؟ گفتم چرا همین الان هم ک ایستادم شکمم سفت شده

گفت ایستاده نه خوابیده باید منقبض بشه 

تو ان اس تی هم چندتا درد زده بود ولی گفت مهم نیست

الان هم شکمم موقعی ک ایستاده بودم منقبض میشد ولی الان ک دراز کشیدم فقط درد پریودی تو کمر دارم

2810