2777
2789
الان سلیبریتی ها اسم بچه هاشونو گذاشتن گیو و گندم و نبات و.....مثلا خیلی قشنگن و با معنی ؟؟،😂😂

سلیقه ایه 

خیلی قشنگن از نظر من 

البته من طرفدار اسماب اصیل فارسی هستم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مادربزرگ من اصرار داشت بزارن " یه اسم مذهبی قدیمی" ولی مامانم خداروشکر مقاومت کرد گذاشته پریزاد قبول ...

آره به نظر من هر چیزی تو دوره خودش قشنگه الان فرضا کی راه پیامبرانو میره زندگی اونا رو داره پس باید تو خونش آب و برق و گاز نباشه ولی هست چرا چون همه چی بروز شده و اسمم بروز میشه و چیره مناسب نسل جدید به وجود میاد واقعا نمیدونم چرا بعضیا تعصبات الکی دارن و بچرو شرمنده میکنن انقدر زیاد هست کستیی که وکیل گرفتن اسمشون و عوض کنن ولی نمیشه چرا دوست دارن بچشونو زجر بدن اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه بچها مخففشو مسخره میکنن نکن این کارو حداقل بزار زهرا یا فاطمه

وا شما چتونه هر اسمی میگیم ی چیزی پاش میزارید 

ما خیلی کوثر داشتیم از همکلاسی ها خودمون هم کوثر بوده هیچوقت هیچکس اسمش رو کوچیک نکرد😐😐😐😐

کوثر به این قشنگی بعدشم یکی از لقب های حضرت زهرا س هست 

ما به بچه مون یاد میدیم از اسمش دفاع کنه  نگران نباشید

قربون ادم چیز فهم منم منظورم همین بود

نمیفهمم واقعا چرا اینجوری میکنن اعتماد به نفس بچشون فردا میاد پایین حتی اسمم رو اعتماد به نفس ادم تاثیر میذارع من متولد ۷۹ هم الان یکی بیاد خواستگاریم اسمش صادق باشه رد میکنم چه برسه این بچه که هنوز به دنیا نیومده

وا شما چتونه هر اسمی میگیم ی چیزی پاش میزارید ما خیلی کوثر داشتیم از همکلاسی ها خودمون هم کوثر بوده ...

اصلا بزار ام کللثوم به من چه 

دلم واسه بچت سوخت  نتونستم جلو خودمو بگیرم چیزی نگم وگرنه اختیار داری هر اسمی بزاری

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نمیفهمم واقعا چرا اینجوری میکنن اعتماد به نفس بچشون فردا میاد پایین حتی اسمم رو اعتماد به نفس ادم تا ...

یه پسره بود متولد ۶۸ اسمش یعقوب بود خیلی خوش قیافه بود ولی بخاطر اسمش خواستگاراش رد میکردنش 

من خودم دوست ندارم اسم شوهرم از این اسمای قدیمی باشه .بابای من بعد ۶۰ سال هنوز اسمشو دوس نداره(یه اسم مذهبیه)

یه پسره بود متولد ۶۸ اسمش یعقوب بود خیلی خوش قیافه بود ولی بخاطر اسمش خواستگاراش رد میکردنش من خودم ...

دقیقا بعضیا فکر میکنن صاحب بچشون هستن و هر کاری میخوان میکنن بدون اینکه بچه رو در نظر بگیرن

مادربزرگ من اصرار داشت بزارن " یه اسم مذهبی قدیمی" ولی مامانم خداروشکر مقاومت کرد گذاشته پریزاد قبول ...

مگه قرار بود چی بذارن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡