2777
2789
عنوان

این آدمایی ک میرن خونه بقیه دیدنی چه قد بیکارن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 47 پست

خب میتونین بگین تو تایم آنلاین تون بیان فقط

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شما چرا ناراحتی شما اختیار خونه خودتو داری برنامه ریزی کن تا وقت برا شونه کردن موهات داشته باشی ادم رو ب ادم خوشه بقول ما مشهدیا ادم با فامیل رفت وامد نکنه با مرده های قبرستون رفت و امد کنه؟شما داری گناه میکنی قطع صله رحم میکنی تازه ب بقیه هم یاد میدی😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

آخه همه ک مثل شما اورانیوم غنی نمیکنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

وقت نداری سرت شونه کنی چرا اینجایی؟

همین وقتی ک میزاریم برای گشتن تو‌مجازی اونا میرن دیدن هم ک ب مراتب خیلی خیلی بهتره

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خب میتونین بگین تو تایم آنلاین تون بیان فقط

چرا اونا نمیگن من برم خونشون؟

چرا اونا باید بیان 

اونا ما رو دعوتت کن ی چایی بدن منم خشونت حال میشم 

ولی اینک برم خونه ی بقیه شام و ناهار بخوام ب بهونه دیدن چ فایده ای داره 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
گلوم درد میونه میخوام سرگرم بشم

اونا هم یه تایمی حوصلشون سر میره میرن خونه دوستاشون اشنایانشون

که بنظرم خیلیی هم خوبه

ارتباط با ادمها و صله رحم جریان زندگیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه تو شهر غریب میبودی و این تو خونه نشستن و کسی رو ندیدن برات اجبار بود متوجه میشدی دید و بازدید چقدر خوبه 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
اونا هم یه تایمی حوصلشون سر میره میرن خونه دوستاشون اشنایانشونکه بنظرم خیلیی هم خوبهارتباط با ادمها ...

فایده ای نداره میان میگن شوهر نکردی نامزد نکردی درست کی تموم میشه

فوق حرفی ک میزنن همینه دیگ چیکار میکنن چهار تیکه هم شاید بندازن و از. بدبختی ما خوش حال شن 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
چرا اونا نمیگن من برم خونشون؟چرا اونا باید بیان اونا ما رو دعوتت کن ی چایی بدن منم خشونت حال میشم ول ...

درست میگین حق با شماست...ولی شما تعیین کننده باشین روی زمان تون ...اونا که عوض نمیشن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بیکار و مفت خور و عاطل و باطلن اکثرا😂

نمردیم و فهمیدیم بیکار و مفت خور و باطل یعنی خونه دیگران رفتن  

فقط تناقض اسم کاربریت با پستت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد