2777
2789
عنوان

نمونه طراحی ها و نینی یار میاین این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید با مدیر سایت مونا تهرانی مکاتبه کنی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
جدنی؟

بله نی نی یار ها فقط ناظر بر تاپیکها و پستها هستند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

@مونا_تهرانی    

سلام ، خسته نباشین

نمیدونم در جریان تاپیک های من هستین یا نه  ،من پرامپت نویس هستم ، یعنی کسی که میتونه با هوش مصنوعی کار کنه و تولید تصویر یا متن داشته باشه ، قبلا برای شما فروشگاه زدم ، نمونه لوگو زدم و اینجا هم براتون یه فرودگاه افتتاح کردم ،  4 تصویر اخر حالت رئال داره ، بخاطر موقعیت سایت من نمیتونم هر طرح مدلینگ لباسی رو در اینجا در معرض دید عموم بذارم ولی اگه مایل به همکاری باشین میتونم به جرئت ادعا کنم که قدرت پرامپت نویسی رو تصویر سازی رو دارم. خلاصه که از همکاری با تیم شما خوشحال میشم.

شاید سری بعد براتون بیمارستان و هتل هم افتاح کردم .

فقط اینکه طرح های برتر برام اولویت داره چون محدودیت حجم در اکانت برای استفاده از هوش مصنوعی دارم

سلام قسمت تماس با ما یه قسمت داره درخواست همکاری اونجا فرم رو پر کنین و بفرستین 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
@مونا_تهرانی سلام ، خسته نباشیننمیدونم در جریان تاپیک های من هستین یا نه ،من پرامپت نویس هستم ، یع ...

https://www.ninisite.com/123

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
عزیزم ما همگی با پدیده ای به نام هوش مصنوعی اشناییمهرچی بگیم با اون بیاری ب چ دردی میخوره چ چالشی دا ...

باشه یه تمرین ساده بهت بدم میتونی حلش کنی برام؟

همه باهاش اشنا هستن ولی همه اپراتورش نیستن ، خب چیکار کنم ، یه تمرین بهت بدم برام حلش کنی؟