2777
2789
عنوان

نمونه طراحی ها و نینی یار میاین این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست
https://www.ninisite.com/123

سلام نینی یار عزیز

میخواستم یه چیزی به شما بگم ، فارغ از تمام این بحث ها و شوخی ها و اینا

در مورد تصویر سازی هست ، من نظر خودمو میگم ، توی مجازی ، وقتی طرف با کسی چت میکنه و اون طرف یک تصویر پروفایل داره ، اون نفر اول براساس تصویر پروفایلی که از نفر مقابل میبینه توی ذهن خودش ، یه تصویر میسازه و اگه بعدا اون عکس عوض بشه ، بنای باورهای ذهنی طرف کلا خراب میشه . این نظر منه ، البته هر کسی یه نظر داره راجع به این موضوع ولی نظر من این بود.

ممنونم بابت لینکی که گذاشتین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما همگی با پدیده ای به نام هوش مصنوعی اشناییمهرچی بگیم با اون بیاری ب چ دردی میخوره چ چالشی دا ...

دوست عزیز ، از حرفم ناراحت نشو

شوخی کردم ، منظورم این بود که ، بذار از اول یه ماجرایی رو تعریف کنم ، نمیدونم یادته یا نه ولی چند سال قبل ، یه کلیپی توی مجازی پخش شد که بارش بادنجون از آسمون ، اون زمان اون کلیپ خیلی سروصدا کرد ، من واقعا نمیدونستم اون کلیپ ساختگی هست ، ضمن اینکه اخباری وجود داره که بعضی طوفان ها هستن که باعث میشه توی یک شهر همزمان با بارش باران ، ماهی از آسمون بباره ، من اون زمان فکر کردم که این اتفاق هم مثل اونه.

برعکس نظر شما ، من موافق این نیستم که همه با پدیده هوش مصنوعی اشنا هستن ، اگه یه تصویر خیلی خیلی واقع گرا باشه ، شما بر چه اساس تشخیص میدین که این تصویر واقعی هست یا با هوش مصنوعی ساخته شده ؟ وقتی قدرت اینو ادم نداشته باشه که تفیکیک کنه که کدوم واقعی و کدوم با هوش مصنوعی هست ، میدونی چه فاجعه ای میتونی رخ بده؟

منظورم این بود ، اگه یک تصویر یا یک ویدیو ساخته شده با هوش مصنوعی ، شما رو در تصمیم گیری به اشتباه بندازه چی؟

سلام نینی یار عزیزمیخواستم یه چیزی به شما بگم ، فارغ از تمام این بحث ها و شوخی ها و اینادر مورد تصوی ...

بله میدونم من کلا مدام تصویر پروفایلمو تغییر میدم تا یه تصویر ازم نسازن بی نهایت تصویر ازم تو ذهن کاربرا باشه که نی نی یار 5 خیلی خوبه خفنه مهربونه و ...  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دوست عزیز ، از حرفم ناراحت نشوشوخی کردم ، منظورم این بود که ، بذار از اول یه ماجرایی رو تعریف کنم ، ...

دوست عزیز

اگه کامنت منو خوندی ، فقط میتونم بهت بگم من بعد ، هیچ عکس ، فیلم ، لایو و تماس زنده مجازی ( حتی تماس صوتی ) به هیج عنوان قابل اعتماد نیست

امیدوارم هنوز هم فکر نکنی که بگی من میدونم همه اش با هوش مصنوعی هست ، اگه یکی با صدای عزیزترین کسی که بهت زنگ زد و ازت پول خواست ، یا هر مورد شبیه به این که با هوش مصنوعی بود ، میدونی چی میشه ؟ نه

امیدوارم از این فکر دست بکشی که بگی " حالا که چی  ، میدونم با هوش مصنوعی هست "!