2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااخه چطور اعتماد میکنی

اعتماد اصلا ربطی به مهریه نداره که بخواد با داشتنش اعتماد به وجود بیاد کسی که منو بخاطر اینکه مهریه نده بخواد حفظ کنه میخوام صدسال سیاه نباشه اینجوری میدونم اگه باهامه فقط بخاطر اینکه عاشقمه نه چیز دیگه

800تا سکه،بعد از ازدواج ماشین ب نامم بود ک فروخته شده و خونه ای که تازه خریدیم هم بنامم زده و بنظرم مهریه ملاک نیست من همسرم چندین بار گفت بیا بریم سکه هاتو دو سه برابر کنم گفتم که چی بشه میخوام ازت بگیرم 

چچرا اینقد مهریع کم گذاشتی عزیزم

خانواده همسرم و خودش میخواستم ۲۱۰ تا بدن اما من نمیخواستم.بابام به حرفم به تصمیمم اعتماد کامل داشت و میدونست جوری اونو شناختم که این تصمیمو گرفتم.

همسرم بی نهایت سختی کشید برای من قبل ازدواج.منم بی نهایت اذیتش کردم.اما اون ادامه داد.سختی هایی که هیچکس باورش نمیشه...

همون شاخه گل رز هم تا حالا هزاران بار بهم داده تو زندگی

خانواده همسرم و خودش میخواستم ۲۱۰ تا بدن اما من نمیخواستم.بابام به حرفم به تصمیمم اعتماد کامل داشت و ...

انشالله عشقتون پایدار باشه اما مهریه یه جورایی پشتوانه زنه دیدم ک میگم عزیزم مردا بعد چندسال ازدواج عوض شدن یا خیانت کردن حداقل یه چیزی داشته باشی

2810