2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 97 پست
چرا از همسر اولت نتونستی مهریه بگیری عزیزم؟چقدر طول کشید تا طلاق گرفتید؟

دلیل طلاقم رو نمی تونستم به دادگاه ثابت کنم که حق طلاق بگیرم اونم راضی به طلاق نبود،،منم نه توانشو داشتم نه حوصله اش رو.

قرار گذاشت در قبال بخشش مهریه توافقی جدا بشیم.

لج کرد باهام این جوری شرط گذاشت.

۲ الی ۳ ماه عزیزم طلاق توافقی طول می کشه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

دلیل طلاقم رو نمی تونستم به دادگاه ثابت کنم که حق طلاق بگیرم اونم راضی به طلاق نبود،،منم نه توانشو د ...

پس چرا برادرم ۵ساله نتونسته طلاق بگیره؟

وکالت به زنش داده که در صورت بخشش مهریه می‌تونه طلاق بگیره ؛وکالت قانونی 

ولی زنش میگه پرونده بسته شد و بایگانی شد 

دوباره باید از اول اسم بنویسیم 

واسه شما چقدر زود تموم شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا برادرم ۵ساله نتونسته طلاق بگیره؟وکالت به زنش داده که در صورت بخشش مهریه می‌تونه طلاق بگیره ؛و ...

مگه زنش مهریه رو بخشیده؟؟

برادر شما وکالت داده اما اونم بخشیده؟؟

من اگه می خواستم طبق درخواست اول خودم پیش برم خب خیلی طول می کشید.

ما با هم شرط گذاشتیم که بریم درخواست طلاق توافقی بدیم منم مهریه رو ببخشم این جور زودتر تموم شد.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مگه زنش مهریه رو بخشیده؟؟برادر شما وکالت داده اما اونم بخشیده؟؟من اگه می خواستم طبق درخواست اول خودم ...

اگه بره طلاق بگیره باید ببخشه 

اینجوری نوشته توی وکالت نامه

بنظرت چیکار کنه بهتره برادرم ؟؟

خانمش الان با یه آقاهه دیگه است ولی دنبال کاراش نمیره 

انگار میخواد برادرم بره تا مهریه بده

اگه بره طلاق بگیره باید ببخشه اینجوری نوشته توی وکالت نامهبنظرت چیکار کنه بهتره برادرم ؟؟خانمش الان ...

خب اون مشخصه نمیره ببخشه،،نرفته تا مهریه رو بگیره.

برادر شما باید همون موقع می گفت مهریه رو ببخش و ثبت رسمیش کن نه این که بگه هر وقت بخشیدی حق طلاق با تو،،خب اونم نمی بخشه.

۱۱۴ تا 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2810