2777
2789
عنوان

چقدر عوارض داره شیاف دیکلوفناک

79 بازدید | 13 پست

احتمالا فردا پس فردا پریود شم درد داغونم کرده پاهام شکمم شروع کرده به درد کردن برای اولین بار می‌خوام استفاده کنم خیلی ضرر داره

ن یدونه بزار زیاده روی نکن فقط 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم پریودات مگ چقدر زیاده؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه بار که چیزی نیس استفاده کن 

تنها مسکنی که من استفاده میکنم شیافه 😬لامصب ۱۰ دقیقه ای درد رو‌ آروم میکنه.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

اگر فقط زمانی که درد داری مصرف کنی هیچ خطری نداره. ولی اگر خیلی زیاد و در طول چندین ماه مکرر بخوری س ...

شیاف رو‌ که نمیخورن 😲

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

من که ماهی چندین بار استفاده میکنم و خدا روشکر عوارضی هم‌ندیدم 

البته کامل استفاده نمیکنم یکی رو سه قسمت میکنم برا سه بار

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

[QUOTE=361750058]علایم پریودات مگ چقدر زیاده؟[/QUOTE

قبل پریود شکم درد دارم پاهام سرد میشن نفخ میکنم با شروع پریود هم تهوع شدید و درد طوری که وقتی می‌خوام پریود شم برام کابوسه

[QUOTE=361750058]علایم پریودات مگ چقدر زیاده؟[/QUOTEقبل پریود شکم درد دارم پاهام سرد میشن نفخ میکنم ...

از اول اینجوری.؟

منم اینسری فقط نفخ دارم شکمم خیلی روون کار میکنه