2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 97 پست
چرا حماقت ازدواجتون سنتی بود یا عاشقونه عزیزم

خیر سرم عاشقانه ...

درواقع احمقانه 🙈😅 

چشمم رد روی همه کم و کسری های همسرم بستم ،سعی می‌کردم انسانی فکر کنم 

که مثلا اگه یه نفر ندار بود ،یا فلان مشکل رو داشت ، مگه دست خودش بوده ... عیبی نداره و...اینا 

زیر یه سقف که اومدیم ،متاسفانه حتی احترام هم نداشتم ...و این خیلی برام گرون تموم شد 

الان 7-8 سال از ازدواجم میگذره ،شوهرم خیلی بهتر شده ،ولی چیزی که خرد شده و بقولی چینی ترک خوردس، احساس و غرور منه ،که ترمیم هم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر سرم عاشقانه ...درواقع احمقانه 🙈😅 چشمم رد روی همه کم و کسری های همسرم بستم ،سعی می‌کردم انسانی ...

باز خداروشکر ک خوب شده عزیزم من تعجب میکنم از بعضی خانوما اصن مهریه ندارن گل رز مهریه شون یا ۱۴ سکه ....اخه مردا وسط زندگی عوض بشن چیکار باید کرد بنظرت خیلی سخته 

۱۴تا

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
انشالله عشقتون پایدار باشه اما مهریه یه جورایی پشتوانه زنه دیدم ک میگم عزیزم مردا بعد چندسال ازدواج ...

حرفت کاملا درسته.من قضیم فرق می‌کرد.عشق واقعی.فهمیدنش شاید سالها زمان بخواد.اما همسرم لحظه به لحظه جوونیش برای من گذاشت از همه چیز و وجودش گذشت برای من.سختی هایی کشید که کوه قبول نمی‌کرد.فقط خدا میدونه چی میگم...

اونایی که بعدا این کارو میکنن از همون اول مرد نبودن.

بازم میگم قبول دارم.خودم به خواهرم گفتم باید مهریه بگیری.نه سنگین نه خیلی کم.

خداروشکر بابام همیشه بهم میگه بهترین تصمیم زندگیت ازدواج با همسرت بود.و همیشه خداروشکر میکنه وقتی میبینتش و لبخند میزنه.

باز خداروشکر ک خوب شده عزیزم من تعجب میکنم از بعضی خانوما اصن مهریه ندارن گل رز مهریه شون یا ۱۴ سکه ...

جسارت نمیکنم به اون تفکرها ... ولی نظر شخصیمه که خیلی ساده انگارانه اس اون کار 

تاجایی که تونستی چیز نقد و به درد بخور بگیر 

امیدوارم سفیدبخت ترین بشی ❤️

حرفت کاملا درسته.من قضیم فرق می‌کرد.عشق واقعی.فهمیدنش شاید سالها زمان بخواد.اما همسرم لحظه به لحظه ج ...

انشالله حال دلت همیشه خوب باشه و زندگیم پر برکت....اینطور مردایی خیلی کم پیدا میشه منم نامزدم خوبه خیلیم عاشقمه اما نمیتونم مث شما اعتماد کنم چون همیشه زندگی اونطوری ک میخوای نمیشه باید فکر همه جاشو بکنی حالا نامزدم با ۱۱۴ سکه راضیه اما بیشتر نه 

جسارت نمیکنم به اون تفکرها ... ولی نظر شخصیمه که خیلی ساده انگارانه اس اون کار تاجایی که تونستی چیز ...

مرسی عزیزدلم همچنین خودت❤اره منم نطر خودم همینه هرچیم عاشق هم باشیم اما ادما عوض میشن تغییر میکنن نمیشه خیلی خوش بین بود نقد و ب درد بخور ک عالیه اگه قبول کنن

2810