2777
2789
عنوان

پسرم چهار دست و پا نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 60 پست

بچه من خیلی ضعیف بود نارس بدنیا اومد تا یکسال دو ماه هیچ کاری نکرد فقط یه سره بلند شد راه رفت ماشالله آلام کلاس دوم اینقدر باهوشه که کل معلم های مدرسشون دوسش دارن با اینکه کوچیکه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌ خواهرزادم مرحله ی سینه خیز رو نداشت،،،مگه راه نمیره؟؟؟؟

تازه شروع کرده چند قدمی میاد تو بغلم

اگه به دیوار تکیش بدم تشویقش کنم چند قدم میاد خودشو پرت می کنه تو بغلم

یا بین منو باباش چند قدم میاد

مشکلم اینه که از حالت خوابیده نمی تونه خودشو بلند کنه بشینه

تازه شروع کرده چند قدمی میاد تو بغلماگه به دیوار تکیش بدم تشویقش کنم چند قدم میاد خودشو پرت می کنه ت ...

اهاااا،،من خودم مامانم میگه خییییلی دیر راه افتادم یعنی خودم رو روی زمین سر دادم ،خزیدن هم نه الآنم مشکلی ندارم ،همینکه ماشالا می‌تونه چند قدمی راه بره عالیه

میشع کامل توصیح بدین؟دقیقا کی بسته شده چندماهگی؟

بچه من از زمانی که دنیا اومد یکی از درزا بسته بود و به شدت هم مستعد استخون سازی بود جوری که من تو ۴۵ روزگی عمل کردیم درز رو باز کردیم دوباره درز تا پنج شش ماهگی بسته شد تازه من اجازه نداشتم هیچ ویتامینی بدم به بچم که درز سرش زود بسته نشه با این حال همون درزی که بسته بود دوباره پنج شش ماهگی بسته شد و تا یک سالگی هم تقریبا سرش سفت شد ولی ما هر چند وقت یک بار دکتر می‌بریم چک میشه که یک وقت فشار مغزی نداشته باشه

تازه شروع کرده چند قدمی میاد تو بغلماگه به دیوار تکیش بدم تشویقش کنم چند قدم میاد خودشو پرت می کنه ت ...

عزیزم ماساژ دست و پا و کمر با روغن برای بچت عالی وقتی بچه نمیتونه از حالت خوابیده بلند بشه یعنی هنوز بدن قدرت و توان کافی برای تحمل وزن رو نداره شما از نت تمرینات ماساژ رو بگیر و حتما ویتامین دی بچه رو هم چک کن انشاالله مشکلی نیست بچه منم کلا همه مراحل حرکتیش دیر بود و الانم که شانزده ماهشه هنوز مستقل راه نمیره خوب البته من به خاطر مشکلاتی که داشتم بچه تقریبا تا شش ماهگی فقط دراز کش بود بدون هیچ حرکتی به خاطر همین ماهیچه ها ضعیف و بی جون بودن

اخههه چقدزجرکشید طفل معصوم 😔😔انشالله ازین ب بعدش دیگ مریض نشه

ممنون عزیزم اره بچم خیلی اذیت شد مخصوصا زمانی که کلاه فرم دهی استفاده میکرد ولی خوب تموم شد و گذشت خدارو شکر الان مشکلی نداره انشاالله همه بچه ها سلامت باشن همچنین بچه شما

منظورتون ازنمیتونه بشینه ینی چی؟ینی از بالشتشم بزرگم باشه نمیتونه خودشو بکشونه بالا؟

رو بالش بزرگترا بذارمش میتونه

وولی اگه رو زمین به پشت خوابیده باشه فقط غلت میزنه

اگه بنشونمش میشینه

و اگه وایسونمش با وسیله ها راه میره

نگران راه نرفتنش نیستم،حتی تا دو سال هم میگن راه دارهنگران اینم که از حالت خوابیده نمی تونه خودشو بل ...

دوست من نگران نباش از خوابیده به نشستن هم یاد میگیره. با این مشخصاتی که میگی بچه مشکلی نداره.ببین بعضی از بچه ها با این که مشکل ندارن تو کسب مهارتهای حرکتی کند هستن. دختر منم همینطور بود ۷ ماهگی نشست ۱۹ ماهگی قدم برداشت و ۲۲ ماهگی چهار دست و پا یاد گرفت.یعنی اول راه رفت بعد چهار دست و پا شد.اینقدر عجیب بود که من دیگه عقلم یه جایی نمیرسید انواع ازمایش و پزشک و ..... ولی وقتی فهمیدم مشکلی نداره رهاش کردم و کم کم خودش مراحلشو طی کرد.