2777
2789
عنوان

پسرم چهار دست و پا نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 60 پست
میخام ببرم ی دکتر دیگ 😔نگران شدم خیلی😔😔

دکتر مغز و اعصاب ببر برای اینکه خیالت راحت بشه ولی از همین هفت هشت ماهگی شروع میشه به بسته شدن تا 18 ماهگی برای بچه من که کاملا مستعد زود بسته شدن داشت تا یک سالگی تقریبا بسته شده بود ولی خدارو شکر مشکلی نداره و اینکه منم ندادم بهش ویتامین دی ولی هنوز تحت نظره که فشار مغزی نداشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی ببخشید ک مشکلموتوتایپیکت گفتم واقعا نگران این قضیه ام خیلی هرکی تاپیک نوزاد داره سوال میکنم بازم شرمنده

شماهم نگران نباش حرکات بچه شماکاملا عادیه اتشالله هگه بچه هاسالم و سلامت باشن

عزیزم بچه منم چهار دست پا نرفت یکباره راه افتاد

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پسر من الان ۱۵ ماهشه اندازه نوک انگشت اشاره ملاجش بازهحالا نمی دونم زوده یا دیره،دقت نکرده بودم بهش، ...

پسر منم پانزده ماهشه

وسط سرش هنوز بازه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

ببر پیش یه دکتر برای تکامل

دکتر ظریفی میگن بچه باید همه مراحل رو به ترتیب انجام بده اگه دیدید انجام نمیده حتما یه چکاپ تکامل انجام بدین.

توی تلگرام جستجو کن کانالش خیلی مفیده.

اگه جنوبم باشی که ببری ببینه عالیه.نمیدونم شیرازه یا اهواز واینا.

نگران راه نرفتنش نیستم،حتی تا دو سال هم میگن راه دارهنگران اینم که از حالت خوابیده نمی تونه خودشو بل ...

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش بچه منم دقیقا همینطور بود کم کم یاد میگیره 

بچه من الان کاملا نرماله خداروشکر