2777
2789

جنایت و مکافات مجموعه آنشرلی سه شنبه گذشت 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونمشاید باورت نشه ولی من تاحالا هیچ کتابی از داستایفسکی نخوندم.به نظرت سبک نوشتنش چجوریه؟

خیلی قشنگه آدمو معتاد میکنه واقعا قشنگن من برادران کارامازوف رو هم خوندم اونم خیلی خوبه ولی جنایت و مکافات رو بیشتر دوست داشتم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خیلی ممنونمشاید باورت نشه ولی من تاحالا هیچ کتابی از داستایفسکی نخوندم.به نظرت سبک نوشتنش چجوریه؟

اگه میتونم و جسارت نباشه از اولین اثری که میخواید ازشون بخونید شب های روشن رو پیشنهاد میدم

خیلی هم عالی ممنونم ازت🥰

خواهش میکنم 🩵🩵

جنایات ومکافات چیش اخت قشنگه چند صفحشو خوندم حالم بد شدچی ازش یادگرفتین؟

خیلی قشنگه شاید خوشت نیومده یه پسریه که از فقط و بی پولی و همینطور بیماری روانی صاحبخونه که یه زن پیره رو با خواهر همون زنه میکشه و پشیمون میشه آخرش هم پایان خوشه من خیلی دوسش داشتم 

جنایات ومکافات چیش اخت قشنگه چند صفحشو خوندم حالم بد شدچی ازش یادگرفتین؟

یاد گرفتم اگه انسان باشی انسانیت تو وجودت باشه عذاب وجدان میگیری و در نهایت میری اعتراف میکنی 

2810