2777
2789
عنوان

سرم داد زد ابروم جلو دختر خالم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست

حتما خیلی ناجور بوده لباست که داداشت  عصبی شده گرچه ایشونم میتونست  با لحن بهتری  به شما تذکر بده 

ولی شما هم به جای توجیه میتونستید بگید حواسم نبوده همون موقع بحث تموم میکردین

و اینم بگم که این بحثا تو هر خانواده ای هست 

ابروی هرکس هم  فقط دست خداست و بس

خودتو ناراحت نکن

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم کاربرا یکم دارند تند میرندداری میگه هیچوقت بهت گیر نمیداده حالا یک ایندفعه یقه ات باز بوده نمی ...

از دختر خالم متنفرم رسما عجوزه هفت خط 

مار خدش خط خاله الان مطمئنم همه جا پر کرده

بگو جلو دخترخالت بیاد باهات اشتی کنه

دختر خالم عجوزه ای ک دومی نداره هزار تا گزاشته روش هنه جا پر کرده تا الان بیشتر سر این ناراحتم ک همه جا پر میکنه وگرنه خودش برام مهم نیس انقدر 

رفتم بالا برگشته میگ ناراحتی سر ی دکمه😑😑😑رسما عوضیههه

پس هیچکس حرفشو باور نمیکنه😹

عزیزم ده تا میزاره روش تحویل فانیل میده اگ هم اصل قضیه هم بگ ی چیزیه

مطمئن باش الان گفته ک داداشم با کمربند افتاده ب جونم

۲۴ سالشه خجالت نمیکشه دختره

بی خیا بازی رو شما چی میبینی؟

دختر خوب اون قسمت بدن با همه چیز فرق میکنه جز حریم شخصیه 

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

عزیزم ده تا میزاره روش تحویل فانیل میده اگ هم اصل قضیه هم بگ ی چیزیهمطمئن باش الان گفته ک داداشم با ...

ن عزیزم آدما اینقدرم دیگه خر نیستن ک حرفای اونو باور کنن

وقتی رابطه تو داداشتو میدونن، شخصیت اونم میشناسن میفهمن و میگن داره به رابطه تون حسادت میکنه

شایدم تو ظاهر جلوش چیزی بهش نگن ولی همه میدونن دروغه

دختر خوب اون قسمت بدن با همه چیز فرق میکنه جز حریم شخصیه

خودشم همینو میگ 

منم مخالف حرفش نیستم ولی میتونست مث ادم بگه من صرفا فک کردم گردنم پیداست نمیدونستم سینه هام معلکمه😑

کار داداشت دقیقا مثل اینه که 

داداشت زیپ شلوارش باز باشه !!!

آیا تو ببینی قبله اینکه بره تو خیابون و همه نگاش کنن خودت خبر دارش نمیکنی ؟؟!!

..........بهتره باهر سبک زندگی که هستی یه خط قرمزایی برا خودت داشته باشی....... 

اگه واست مهم نیست سینه تو همه ببینن پس حق داری ناراحت باشی و بخای تلافی کنی

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خودشم همینو میگ منم مخالف حرفش نیستم ولی میتونست مث ادم بگه من صرفا فک کردم گردنم پیداست نمیدونستم س ...

خوب همون موقع که گف ببند دکمه رو ، میبستی 

تو جمع هیچوقت نباید جواب کسی که ملاحظه نداره رو بدی 

یه جای خلوت باید روشنش کنی که طرز حرف زدنت درست نی وگرنه خودشم بدتر میکنع

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بابا این بی حیا بازیا چیه درمیارین خوب یکم تو جمع خانوادگی حداقل مراعات کنین ، تو خونه خودش اصن اگ د ...

من نمیدونستم اون قسمت بدنم معلومه فک کردم فقط گردنم پیداست 

وگرنه میبستم خودمم خوشم نمیاد اون قسمت بدنم پیدا باسه

داداشمم جای اینکه مث ادم بگه داستان چیه هعی دستوری میگف بنند دکمتو سر همین اعصابم خورد شد همون مث ادم حرف نمیزنه

2810