2777
2789
عنوان

سرم داد زد ابروم جلو دختر خالم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست
ملایمت یعنی پیشنهاد و نصیحتداداشِ ایشون دعوا کرده و زور کردهنه نصیحتآیا خواهری رو دیدید که جرأت داش ...

اره دیدم. چرا به دختر نتونه زور بگه ببین آدم یه بار وقتی یه حرفیو بزنه وبهش اهمیت ندن دفعه دوم با دعوا وزور می‌ره جلو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید در اون لحظه پدرومادر کنارشون نیست یا به حرف پدر مادر اهمیت نمیدن یا به حرف خواهر بیشتر از پدر و ...

شما تا حالا دیدی یه خواهر یچیزی بگه برادر گوش کنه پدر و مادر بگه گوش کنه ؟ ایشون دعوا کرده 

بنده اکه برادرم به خودش اجازه بده در مورد مسائل شخصیم دخالت کنه و سرم اداد بکشه قطعا مثل قبل برخورد نمیکنم باهاش هر کس باید جایگاه خودش رو بدونه

یعنی نمیدونی ک با بیرون انداختن سینه اتفاقاتی در جنس مخالف بوجود میاد .؟؟!.. واقعا یعنی جوری وانمود ...

اتفاقا فرانسه رفته بودم و اونجا خانومای دکتر بلیزاشون پوشیده بود 

عوضش فروشنده ها و پرسنل کافه و رستورانا لباسای بازتر میپوشیدن

مشکل اینه کسایی ک هیچوقت پاشونو از ایران بیرون نذاشتن، میخان ادای اونوری ها رو دربیارن😂

اره دیدم. چرا به دختر نتونه زور بگه ببین آدم یه بار وقتی یه حرفیو بزنه وبهش اهمیت ندن دفعه دوم با دع ...

زور نمی‌تونه بکنه عزیزم

ی خواهر نهایت به داداش می‌تونه بگه باید این‌کارو بکنی

ولی اگر داداشه قبول نکنه، نمی‌تونه دعواش کنه یا درگیر شه

ولی ی برادر در قبالِ یک خواهر می‌تونه...

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بوده که بوده به خودش مربوط بوده و پدر و مادر من نمی‌فهمم چه ربطی به داداشش داشته؟

بابا این بی حیا بازیا چیه درمیارین خوب یکم تو جمع خانوادگی حداقل مراعات کنین ، تو خونه خودش اصن اگ دلش خواست لخت بگرده کسی هم کارش نداره دیگه اون قسمت که مثل شال نزدن نیس که بگی عیب نداره بخش خصوصی بدنتو بپوشون ، اگ نپوشوندی دیگه عواقب‌ش هم بپذیر

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

از حرفای یه سریاتون خیلی تعجب میکنم ک میگین ب اون چع ربطی داشت درسته نباید داد میزد ولی خب بستگی ب س ...

عزیزم من بابام کاری نداره باهام ب داداشم چه ربطی داره اخه وقتی بابام مشکلی نداره 

من سبک زندگیم اینه ک ازادم یعنی غیرتی بازی نداریم داداشم گیر نیس اصلا 

الان اومده منت کشی ک ظهری سر نهار حالم داشت بد میشد فلانی رسما داشت براندازت میکرد.... بهش گفتم اگ جای عربده کشیدن همینو میگفتی میبستم

ولی انقدر خورد شدم جلو دخار خالم دلم میخاد تلافی کنم سرش

عزیزم همین داداش ک میگی از پدرم در حقم بیشتر پدری کرده خیلی جاها کمکم رده همیشه هوامو داره من اگ ی م ...

بنظرم کاربرا یکم دارند تند میرند

داری میگه هیچوقت بهت گیر نمیداده حالا یک ایندفعه یقه ات باز بوده نمیخواسته کسی اینطوری ببینده ت

همین که یکم خودتو ناراحت نشون بدی که بفهمه نباید داد میزده کافیه الکی رابطه اتو باهاش خراب نکن

من بودم بیشتر از دختر خالم بدم میومد

فقط اینایی ک میگن ب داداشت چه 😐

خانواده یعنی همین 

داداشت حق داشته گلم 

دوسِت داره غیرتی شده معلومه مهمی براش 

دوس نداره هر کس و ناکسی بد نگات کنه چون هم جنس خودشو بهتر میشناسه

بابا این بی حیا بازیا چیه درمیارین خوب یکم تو جمع خانوادگی حداقل مراعات کنین ، تو خونه خودش اصن اگ د ...

اینجوری نگین اینا اکثرا بچه های کوچیک هستن شاید مثلا ۱۲ ۱۳ ساله باشن طبیعیه گارد داشتنشون تو این سن زودم ممکنه دلشون بشکنه 

ولی حرفتون کاملا درسته

انقدر بدم میاد بعضیت فاز روشن فکری میگیرن میگن ربطی به داداشش نداشته و فلان

مرد روی ناموسش غیرت داره حالا چه مادرش باشه چه خواهرش چه زنش 

داداشش نباید داد میزد درست ولی اون لحظه عصبی شد وقتی خواهرشو با چاک سینه اش دید بجای اینکه آتیش بیار معرکه بشین به هر دو طرف حق بدین

اسی جان عزیزم معلومه داداشت خیلی دوست داره یکم رعایت کن ولی فعلا بهش محل نده تا دیگه همچین برخوردی باهات نکنه یاد بگیره بهتر و محترمانه تر حرفشو بزنه

2810