2777
2789
عنوان

بیزاری از غذا

151 بازدید | 24 پست

هفته ششم بارداریم از همه غذاها بدم میاد گرسنم میشه میخام غذا بخورم انگار سنگه حالت تهوع میگیرم نمتونم بخورم از همه غذاها بدم میاد🤕ولی میوه دوس دارم ...کیااینطور بودن طبیعیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون میوه بخور ولی مرکبات زیادبخوری به خاطرسردیش خالت تهوعت بیشترمیشه 

نون پنیر نعنا بخور

ازدکترت بپرس اگر احازه داد دم نوش بارهنگ و عرق نعنا بخور براتهوعت خوبه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

مثل منی عزیزم ،الان ۸ هفته ام و همچنان همینم ،نمیتونم غذا بپزم از بوش حین پخت حالم بهم میخوره ، فقط نذار قندت بیفته تا ۳ ماه طبیعیه شده یکساعت یبار یه قاشق غذا یا وعده مقوی بخوری نگهت داره کافیه دکتر بهم گفت ، الان یکی دوهفته ای میشه غذا نخوردم من 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

خرما و ارده و گردو خوبه ، موز خوبه ، ولی زیاده روی نکن ، بستنی بخور ،مواد غذایی که توش شیر باشه ،بادام خام ، چیز گرم و ابکی نخور برا تهوعت خوب نیست

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
مبپرسم ازش اره میوه میخورم پرتقالو نارنگیم همینطور

نون و عسل و کردو بخور معدت گرم بشه اشتهات بازمیششه ولی نبایدزیادعسل بخوری 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خرما و ارده و گردو خوبه ، موز خوبه ، ولی زیاده روی نکن ، بستنی بخور ،مواد غذایی که توش شیر باشه ،باد ...

اره میخورم به شوهرم گفتم بستنی بگیره ولی همین ک غذا نمتونم بخورم خیلی بده

2810