2777
2789

ی تاپیک دیدم بعد همه داستن میگفتن اره مردا فقط واسه رابطه فیزیکی ازدواج میکنن وگرنه صدسال سیاه زن نمیگرفتن و.... همه مردا زن رو فقط واسه رابطه میخان 

دوستان خب مشکل چیه دقیقا؟؟ میره راحت با ی سری خانوم ک کارشون اینه چرا باید زن بگیره؟؟ جوابتون چیه؟؟

بعد خب مرد هدفش اینه شما چرا تن میدید ب ازدواجی ک صرفا میدونید یارو شمارو فقط واسه ی چیز میخواد 

اما واقعا چرا فک کردید ۹۹ درصر ازدواج مردا واسه رابطه؟؟؟ میتونه بره با کسایی ک کارشون اینه هر روزم با یکی این ک لذتش براش بیشتر تا با ی نفر بمونه خرجش بده مهریه بده اسیرش بشه متعهد باشه؟؟؟؟ ببخشید  رک میگم اما خ. ارضایی هم میتونن بکنن؟؟ کلا از نظر علمی لذتش بیشتر از رابطه فیزیکی بغصیا معتادت بهش بعد رابطه واقعی اینکار میکنن حتی پس تو خارج چرا ازدواج میکنن😐

منم رابطه برام مهمه اما محور زندگیم نیس اما جالبه برام با این حال ب ازدواج گرایش دارم من بیشتر دنبال ی همراه و رفیق عاقلم ک بتونیم بهم کمک کنیم در کنار هم زندگی درستی بسازیم و تجربه مادر شدنم دوست دارم

الان  اکثر جوونا همین راهو در پیش گرفتن دیگه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنام خدا هیچ کس  ج. ن د ه  ها رو دوست نداره  در نتیجه ازدواج می‌کنند دوما خودارضایی با س.  ک س تفاوتش زمین تا آسمونه 

سوما  نیاز جنسی برای همه است  

خانوما هم دارند و ازدواج می‌کنند براش  

اوکی 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

شکمشون کی سیر کنه بشوره بپزه غر هم بشنوه؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

نه تنها هدفشون این قضیه نیست ، هر انسانی به هر حال علاقه به داشتن جفت و همدم داره کم و بیش اینم تو ذات و فطرت آدماست برای داشتن نسل و تنها نموندن 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

خب واسه اینکه روح آدم با ازدواج آرامش پیدا میکنه ، آقایون نمیتونن هر روز دنبال یکی باشن و هر روز با یکی باشن ، بالاخره خسته میشن. همه چیزم رابطه نیست و آدم توی مسیر زندگی دلش یه همراه میخواد یکی که واسش دل بسوزونه ، یکی که آروم بشه کنارش ، کسی که وقت پیر شدن هم پیشت باشه و مراقبت باشه ، اینا همه دلیل ازدواجه

بنام خدا هیچ کس ج. ن د ه ها رو دوست نداره در نتیجه ازدواج می‌کنند دوما خودارضایی با س. ک س تفاوت ...

منم نگفتم نیاز جنسی مهم نیس اتفاقا ب شدت مهمه اما اینه بخاطرش تن بدی ب کلی مسئولیت منطقی نیس 

من الان این نیاز دارم مثل همه ادما اما تو نقطه ای زندگیم نیستم ک ازدواج با شرایط فعلیم درست بدونم 

پس ازدواج نمیکنم .... برام عجیب بود ملت واسه این میرن زیر هزار تا مسئولیت

من بیشتر حس میکنم این ذات فطرت انسانه ک تمایل ب پیدا کردن جفت داره حالا رابطه هم چاشنیشه

ببین دیشب یه خانمی تاپیک زده بود که شوهرم به من توجه نمی‌کنه چند وقته رابطه و اینا نداره سرد شده بعد خانمای حاضر در صحنم اومدن نسخه خیانت و اینجور چیزمیزا پیچیدن بعد مشخص شد که شوهر بنده خداش ورشکسته شده از سر کار بیرونش کردن صاحب خونه هم جوابش کرده و توی بی‌پولی مطلق داره سر می‌کنه بعد چی کلاً دو ماهه این وضعیت پیش اومده خانوما اومده بود سریع تاپیک زده بود که به من از لحاظ جنسی توجه نمی‌کنه بعد من نوشتم یعنی شما چند ما نمی‌تونی شوهرتو درک بکنی بدونی الان تو شرایطی نیستش که فکر و ذکرش دنبال رابطه باشه فکرش درگیره نوشت نه من چند روز رابطه نداشته باشم خیلی عذاب می‌کشم اذیت می‌شم برام واجبه می‌خواستم بنویسم پس تو تو دوران مجردی چه غلطی می‌کردی که الان شعور و شخصیت نداری که دو روز اون شوهرتو درک بکنی که الان تو وضعیتی نیستش که به فکر چیزای دیگه باشه ببین زن بی‌شعورم کم نداریم این خانم ها اون آدما رو ندیدن که این حرفا رو می‌زنن که صد البته اگه ببینن چیکار کنه بنده خدا نیاز داره دیگه

واقعا نمی‌فهمی؟

ب نظرت رابطه با همون زنایی ک میگی امکان نداره صد جور بیماری ب همراه داشته باشه؟

ازدواج میکنن ک رابطه با یککک نفر داشته باشن

ب قول معروف در قالب عرف و شرع برطرفش کنن

میخوای مادر بشی و نیاز مادرانه و... چجوری میخوای؟؟؟

لک لکا برات بچه بیارن؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
2810