2777
2789
عنوان

بچه های فامیل با دخترم بازی نمیکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنن بچه های کوچیک وارد خاله زنک بازیت نکنحسودیشون نمیشهکوچیکن بازیشون خراب میشه بازیشون نمیدنهرچند ...

حتما یچیزی میدونم ک میگم دیگه.خودم بارها ازشون شنیدم.دخترم بین نوه ها تک دختره.از نوزادی همه سلنا سلنا میکردن و دوسش داشتن.ناخودآگاه باعث شده ک حسادت ایجاد بشه.بارها شنیدم ک بچه ها گفتن چیه همش سلنا سلنا میکنید.بچه ها حسادت میکنن عین بزرگترا.شاید زودتر یادشون بره و از روی بدجنسی نباشه اما از روی غریزه حتما هست

2805
عقل و کاراشون به هم نمیخوره برا همبن کوچیکترو راه نمیدنمثلا هشت ساله ک چندسال از مدرسش گذشته خیلی اف ...

چی بگم.خب من چی بگم به دخترم ک بتونم قانعش کنم؟بعد خب نمیدونم چجور رفتار کنم ک بچم احساس افسردگی نکنه وقتی باهاش بازی نمیکنن

هیچ بچه ای دوست نداره با بچه های کوچکتر بازی کنن و اصلا دوستشون ندارن تو بچه ها ۱ سال خیلیه توقع دار ...

نه من اصلا حساسیت نشون نمیدم.برعکس بهش دلداری میدم و میگم تو هنوز کوچولویی بخاطر همون بازی نمیکنن.بعد اونا پسرن و بازی های دخترونه دوس ندارن.یا میگم عیب نداره بیا پیش خودم نقاشی بکشیم با هم.اما بازم قلبم ناراحته...

بچه جیغ جیغو رو معمولا دوست ندارن کسی .. اونا هم بچن ظاهر بچتو میبینن نه دل صافشو بقول شما ..

خب برعکس بقیه بچه ها ک اسباب بازیاشونو به همدیگه نمیدن.منظورم همین پسرای فامیله.دخترم بهترین اسباب بازیاشو میده به همشون.طفلک خیلی دوس داره بازی کنه‌.از بس نیازش سرکوب شده جیغ جیغو شده

به نام خدا از بچگی هیچ کدوم از بچه های فامیل باهام بازی نمیکردن اکثرا پسر بودن و وحشی و از بچگی با ا ...

اخی🤒چقدر ناراحت شدم

من خودم همیشه زود با همه دوست میشدم.الانم همینجورم.همسرمم همینجور.بچه هم ک بودم خواهر برادر زیاد داشتم همیشه مشغول بودیم.اما دخترم تنهاس.تا دومی ب دنیا بیاد فاصله سنیشون ۶ سال میشه.فک نکنم خیلی بدرد هم بخورن.کلا تو فامیل هم فقط دختر من از نظر سنی به بچه های دیگه نمیخوره.چون الان باردارم و خواهرشوهرمم بارداره حتما بچه هامون باهم همبازی میشن.بمیرم برا دخملم

بچه همسنش نداریم تو فامیل.سمت خودمونم ک یه دخار آبجی دارم ۳ سالشه ک اونام قطع رابطه هستن.بچم همش تنه ...

عزیییزم...ببرید پارک گردش تفریح همین یدونه دارین؟ براش آبجی یا داداش بیارید خب اینجوری طفل معصوم تنهاس

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این اکثر مواقع همین جریانه.دخترم عصبی شده از بس سرکوبش کردن😔

خب نبرید بچه رو بین اونا مثلا جایی میرید اونام هستن خوراکی اسباب بازی ببرید باهاش بازی کنید بهش خوراکی بدین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810