2777
2789

دخترم ۵ سالشه خیلی مهربون و دست و دلبازه.البته جیغ جیغوئم هست.اما خب ازونور بخشنده اس و قلب پاکی داره.بچه های جاریم و خواهرشوهرام تو رنج سنی ۸ تا ۱۱ سال هستن.هیچکدوم باهاش بازی نمیکنن.بچه های جاریم ک بدجنس هستن هی به بقیه بچه ها میگن با این بازی نکنید چون حسودیشون میشه ک بچم تو امکانات کاملا.یه بچه خواهرشوهرمم خیلی وحشی و بی ادبه.مدام به دخترم کرم میریزه.دخترمم بالطبع سرش داد میزنه اونم دست اون یکی بچه هارو میگیره و میگه با این بازی نکنید

خیلی دلم برا دخترم میسوزه.همش عذاب وجدان دارم و میگم تقصیره منه حتما.نتونستم روابط اجتماعی رو یادش بدم.یا چرا تو خونه مادرشوهر بچه دار شدم ک دخترکم این صحنه هارو ببینه و غرورش بشکنه😔

مهد میره خب کم و بیش با بچه ها دوسته اما خب عمده وقتشو تو خونه میگذرونه.نوه ها هم همش خونه مادرشوهرم جمعن و باهم بازی میکنن و این طفلک همش غصه داره ک باهاش بازی نمیکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب 5 سالشه معلومه 8 و یازده ساله باهاش بازی نمیکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای بگردم ناراحت نباش خودت باهاش بازی کن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها بدجنسی و حسودی و....ندارن 

با دخترت بازی نمیکنن چون ازشون خیلی کوچیکتر است و برای هر بچه ای بهتره با هم سن خودش بازی کنه

پسر یکی از دوستام کلاس سوم می‌ره ولی با بچه من که کوچیکتره بازی نمیکنه

ضمنن بچه های کوچیک وارد خاله زنک بازیت نکن

حسودیشون نمیشه

کوچیکن بازیشون خراب میشه بازیشون نمیدن

هرچند اخلاقای دخترتونم مث شما باشه حق دارن

امکانات دختر من بیشتزه!!!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خواستم بگم نبرش اونجا دیگه ، دیگه وقتی اونجا زندگی میکنی...

پارک ، مهد ، کلاسای مختلف ببرش اونجا دوست پیدا کنه 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

هیچ بچه ای دوست نداره با بچه های کوچکتر بازی کنن و اصلا دوستشون ندارن تو بچه ها ۱ سال خیلیه توقع داری۸ساله و ۱۱ ساله با بچه ۵ ساله بازی کنن مخصوصا اگر جیغ جیغو باشه؟ 

طبیعیه ذره ای به دل نگیر چون نوع حساسیت تو رو این موضوع دخترتو بیشتر اذیت میکنه 

2810