2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی داری،؟؟تیرویید میگی،؟خب علایمی داری اذیتت کنه

تیروئید هیچ علائمی نداره دختر

فقط کم کار چاق میکنه

پرکار لاغر میکنه آدمو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

تا هف شب جامع امام رضا با اب مرزنجوش بخور،هر جامع دونه ای پنج ده هزارتومنه مرزنجوشم ک عطاریا دارن دوقاشق غذاخوری با دولیوان اب بزا انقد بجوشه تا یه لیوان بشه بعد جامعو مص قرص قورت بده و پشت سرش مرزنجوشو بخور

تیروئید کم کار موهام و ابرو هام میریزه بی حالم البته حال حوصله ندارم وحس میکنم دارم افسردگی میگیزیم ...

خب هم زمان با تیروییدت اینجوری شدی یا بخاطر مشکلی تو زندگی،؟

ممکنه روزی ازدست این قرص راحت بشم؟؟همش فکر میکنم نکنه روزی سرطان بشه و عمل برسه واینا

اره اگر زیر نظر باشی و درست قرصت رو بخوری ممکنه دیگه قرص نخوای ولی من خیلی کم دیدم این طوری باشه . 

تیروئید هیچ علائمی نداره دخترفقط کم کار چاق میکنهپرکار لاغر میکنه آدمو

این طور نیست تیرویید چه کم کار چه پر کار علائم زیادی داره .

مخصوصا از نظر روحی .

اگر روان شناس برید یکی از چیز هایی که روانشناس ازتون میپرسه که از سلامت جسمیتون هم مطمئن بشه اینکه که تیروییدتون مشکل داره یا نه .

مشکلات جسمی هم زیاد داره .توی خانم ها یکی از علت های یقط بچه در ۳ ماه اول بارداری هست ، حتی یکی از علت های بچه دار نشدن ، خشکی پوست ، عرق کردن زباد ، ریزش مو و .. همش برای تیرویید هست 

پس این بی‌قراری وسردرد وگیجی ومنگی ودلشوره های من بخاطر چیه خدایاااا

میتونه علائم افسردگی باشع چرا به تیرویید ربطش میدی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

2810