2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این طور نیست تیرویید چه کم کار چه پر کار علائم زیادی داره .مخصوصا از نظر روحی .اگر روان شناس برید یک ...

خب وقتی با قرص نرمال بشه چی؟؟بازم علایم میمونه مال روحی اینا....بعدش من حامله بودم پنج سال پیش تیرویید گرفتم قرص خوردم اونموقع اما علایمی نداشتم

خب اینجوری دیگه لازم نیست قرص بخورم؟

ب احتمال۹۹%خوب میشی و نیاز ب قرص پیدا نمیکنی امتحانش ضرر نداره من بعد این انقد هورمونام تنظیم شد تا دوماه درد پریودی نداشتم ولی خب بعدش کم کم برگشت چون تنبلی تخمدان دارم حالا اگ فرصت شد باز میخورم

حتمنم ب همراهش این کارا رو انجام بده

خرما قبل خواب ۳عدد بدون آب 

روزی ۵ دقیقه پشت به آفتاب نشستن

پرهیز از سردیجات

۷عدد سیاهدانه با۱ق م عسل ناشتا بجو و بخور

شما حمله پانیکتون خوب شد توی تایپکت خوندم؟

بهتر شده الان تپش قلب گرفتم نمیدونم بخاطر بارداریه یا چی!؟

راستش یه سقط داشتم پارسال بعد از  اون پانیک گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

بهتر شده الان تپش قلب گرفتم نمیدونم بخاطر بارداریه یا چی!؟راستش یه سقط داشتم پارسال بعد از اون پانی ...

عزیزم در مورد پانیک که گرفتی میشه به من توضیح بدی ؟؟

من مرداد سقط داشتم از اون موقع همش مریض میشم 

گوشام کیپ میشه درد میگیره ، آب دهنمو قورت میدم گوشام خس خس میکنه 

بهم گفتن برای اعصابه 

شما تجربه داری میشه راهنمایی کنی

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
خب وقتی با قرص نرمال بشه چی؟؟بازم علایم میمونه مال روحی اینا....بعدش من حامله بودم پنج سال پیش تیروی ...

وقتی تیروئیدتون نرمال بشه دیگه علائمتون به تیرویید ربطی نداره . من بهتون پیشنهاد میکنم طبق علائمی که دارید برید پیش یه روان شناس خوب و باهاش صحبت کنید شاید حالتون بهتر شد . 

عزیزم در مورد پانیک که گرفتی میشه به من توضیح بدی ؟؟من مرداد سقط داشتم از اون موقع همش مریض میشم گوش ...

پانیک با این چیزاییه که گفتی کاملا فرق داره پانیک یه نوع حمله عصبیه فک کن بدون دلیل یهو چنان عصبی میشی که تو اون لحظه حتی میتونی آدم بکشی منکه اینطوری میشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

2810