دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من تجربه طلاق دارم از بچه هام دورم. خیلی مسایل سخت گذروندم و خیلی وقتا زندگیم مختل شده حتی یه مدت رفتم دارو اعصاب گرفتم بهم نساخت خیلی دلروهاش زیاد بود و کلا خواب واور و گیج کننده ، شما رو نمیدونم اگه هنوز سنت کمه روانشناس برو نزار بیماری اضطرابت طولانی بشه من یه جورایی میسازم روانشناس هم شرایط نداشتم نرفتم ولی خودم میدونم اینجور ادم از زندگی لذت نمیبره و مدام فکرش درگیره
من تجربه طلاق دارم از بچه هام دورم. خیلی مسایل سخت گذروندم و خیلی وقتا زندگیم مختل شده حتی یه مدت رف ...
من بی دلیل اینجوری شدم همش از یه سرگیجه شروع شد بعدش همش سرم گیج ومنگ بود دیگه بعدش شد دلشوره بیقراری...الان همش فکروخیال بد دارم و همش فکر مریضی اینام....منم دکتر زیاد رفتم قرص میدن بدتر شدم نخوردم...دیگه شوهرم نمیبرتم دکتر...همش دست به دامن خدام....همش فکر میکنم میگم علایم این تیرویید نباشه تا ابد اینجور عذابم بده