2777
2789
دلشوره بی دلیل داری؟درحدی که نتونی راحت جایی بری

نه، فقط یه مدت تا یه ذره عصبی میشدم گلوم نبض میزد خیلی از قسمت قفسه سینه احساس فشار و گر گرفتگی داشتم، الان نه ...البته من سابقه اضطراب هم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسردگی درحدی که نتونی راحت زندگیتو بکنی؟حتی وقتی نرمال هم بشه باقرص؟

نه در این حد ولی زود عصبانی میشی و و یکم هم افسرده . 

وقتی قرص میخوری و تنظیمه یعنی دیگه مشکلاتتون به تیروئید ربط نداره .

شما هم که عددش زیاد بالا نیست و روزی یک چهارم یعنی خیلی کم کار نیست .

نه در این حد ولی زود عصبانی میشی و و یکم هم افسرده . وقتی قرص میخوری و تنظیمه یعنی دیگه مشکلاتتون به ...

ممکنه روزی ازدست این قرص راحت بشم؟؟همش فکر میکنم نکنه روزی سرطان بشه و عمل برسه واینا

عزیزم هم تو بارداری هم بعدش از همون ۹سال پیش دارم دارو میخورم، من اضطراب دارم هنوز ولی دنبال درمان ن ...

برا اضطرابت دارو میخوری؟؟راستی اضطرابت بی دلیل هستش؟؟شدیده طوری که زندگیتو مختل کنه خدایی نکرده

من تجربه طلاق دارم از بچه هام دورم. خیلی مسایل سخت گذروندم و خیلی وقتا زندگیم مختل شده حتی یه مدت رفتم دارو اعصاب گرفتم بهم نساخت خیلی دلروهاش زیاد بود و کلا خواب واور و گیج کننده ، شما رو نمیدونم اگه هنوز سنت کمه روانشناس برو نزار بیماری اضطرابت طولانی بشه من یه جورایی میسازم روانشناس هم شرایط نداشتم نرفتم ولی خودم میدونم اینجور ادم از زندگی لذت نمیبره و مدام فکرش درگیره

من تجربه طلاق دارم از بچه هام دورم. خیلی مسایل سخت گذروندم و خیلی وقتا زندگیم مختل شده حتی یه مدت رف ...

من بی دلیل اینجوری شدم همش از یه سرگیجه شروع شد بعدش همش سرم گیج ومنگ بود دیگه بعدش شد دلشوره بی‌قراری...الان همش فکروخیال بد دارم و همش فکر مریضی اینام....منم دکتر زیاد رفتم قرص میدن بدتر شدم نخوردم...دیگه شوهرم نمیبرتم دکتر...همش دست به دامن خدام....همش فکر میکنم میگم علایم این تیرویید نباشه تا ابد اینجور عذابم بده

عزیزم تازه دارو رو شروع کردی؟ شاید کم خونی داری

چندروزی خوردم حالمو بدتر کرد دیگه نتونستم ادامه بدم دوسندارم که اعتیاد بگیرم ومسخره دهن شوهر بشم.دوسدارم خودم خوب بشم...خدایا توروخدا کمکم کن

2810