2777
2789

یه ماه و نیمه که وحشتناک یهو ریزش پیدا کردم 

حجم موهام یک سوم شده 

توروخدا چیزی کاری میدونن بگین 

اینم بگم موهام کوتاهه تا شونمه 

توروخدا ببینین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا ریزش موی سکه ایه که میگن براثر استرس و بهم خوردن هورموناس

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

1نخود خام تفت بده اسییاب کن 

ماش تفت بده اسیاب کن 

یک یا دوتا تخم مرغ محلی 

مخلوط کن بزار کل سرت یساعت بمونه 

هفته دوبار تکرار کن 

2 جوشانده روزماری روزانه اسپری کن 

۳ هفنه دوبار با اب پیاز موهاتو بشور 

4 اب قلم اب کله پاچه بخور زیاد 

شپشت و درمان کردی؟ 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
2810