2777
2789
اره واقعا افسرده شده بودم الان میترسم باز مث سری قبل شم

چاره چیه . اگر شاغل شدن برات مهمه مجبوری ادامه بدی عزیزم . 

البته آدم خسته میشه 🥹 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه تو سایت یکی گفت اصلا موثق نیسو اون کانال شاد هم موثق بنظر نمیاد خبرشچون هیچ کانالی تا ب الان ا ...

تو اون پیام نوشته بود کمبود معلم دیگه نداریم و توی آزمون های پارسال و سال قبل از اون ۲۴هزار و خورده ای یه بار ۲۸هزار و خورده ای هم یه بار جذب کردیم 

حالا شما واسه امسال تلاش کن کار امروز رو به فردا مسپار 

عزیزم اول اینکه من سهمیه ندارم با اون که سهمیه داره درصدای امتحان فرق میکنه؟ دوم اینکه مگه مصاحبه در ...

در مورد سوال اولت راسش نمیدونم 

مصاخبه خیییلی سخته خیلی مثلا ب دوستم گفته بودن ب روش ایفای نقش بیاید فلان مسئله رو حل کنید ک خب حالا باید اون لحظه ذهنت کار کنه . 

نه برا قد نگران نباش مهم نیس 

ثبت نام فکر میکنم آذر ماه هست فکر میکنم 

اگر ی کافی نت بری بهت میگن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
تو اون پیام نوشته بود کمبود معلم دیگه نداریم و توی آزمون های پارسال و سال قبل از اون ۲۴هزار و خورده ...

باید تلاش کرد

البته هرکس ب اندازه جدیت و مصمم بودنش،قطعا تلاش میکنه،ولی شما هم با قاطعیت دیگه نگو،چون ممکن بعضیا سرد بشن ،بجا اینکه فکر کنید جدی بگیرن،استرس بهشون وارد میشه و وقت زیادی از دست میدن

خیلیا میگن با سماع دوماه قبول شدنبا این حجم سنگین کتابا و اختصاصیا ک مفهومشونم سختواقعا با یماه دوما ...

اون اکسیر منابع رو خونده بود ینی خلاصه هر منبع 

2810