ggggggooooommmmsh مدیر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1092 عنوان استخدامی آموزش و پرورش | مشاهده متن کامل بحث + 5376 بازدید | 322 پست سلامکسی هست اینجا بخواد برای آموزش و پرورش امتحان بده که کنارهم مطالعه کنیم 1403/07/13 | 18:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس۷۸ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 383 بچه ها گروه زدین من هم هستم یه نفر لایکم کنهاینجا رو گم نکنم
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5536 سهمیه دارها با بدون سهمیه ها درصد ازمونشون مگه فرق میکنه گلی والا خودمم نمیددنم دقیق . شنیدم سهمیه دار ها با خودشون مقایسه میشن اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2499 من این لینک رو زدم amozssssss کانال اینگروه باید بزننک صحبت کنیم تبادل نظر
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6325 نوین درسی 140 تومن میفروشه . برو تو سایتش بخر حالابین نوین اکسیر کدوم بهتره لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6325 خب میگم ک عزیز دلم . تو بشینی همه منابع بخونی نه تمام میشی نه اصلا یادت میمونه بهترین گزینه خوندن اک ... اره واقعا افسرده شده بودم الان میترسم باز مث سری قبل شم لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1498 من خودمم همچین فکری میکردم حتی تو سایت زده بود امتحانش اسفند ماه هست ک برگشتن گفتن نه اشتباه دیدی می ... عزیزم اول اینکه من سهمیه ندارم با اون که سهمیه داره درصدای امتحان فرق میکنه؟ دوم اینکه مگه مصاحبه درمورد چیه آخه من قدم خیلی کوتاس میترسم مصاحبه ردم کنه بعدش ثبت نام آزمون کی هست ؟ خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
kapitanam عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 919 حالابین نوین اکسیر کدوم بهتره اکسیر فوق خلاصه اس بنظرم ریسکه فقط اونو بخونی . بیشتر جنبه جمع بندی داره . حیف ک نوشته اشکال شرعی داره وگرنه میدادمت جزوه هاشو
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1498 تشکر از شما خواهش،میکنم انشالله قبول بشی خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5536 دوستت چقد وقت گذاشت؟همه درسارو خریدی؟ همش نه . ی ماه میگ بکوب خونده اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
shilka عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2499 تو شاد اخبار آموزش و پرورش تو این سایت هم یکی از کاربر ها چند وقت پیش می گفت اینکه تو سایت یکی گفت اصلا موثق نیسو اون کانال شاد هم موثق بنظر نمیاد خبرشچون هیچ کانالی تا ب الان این رو نگفتنو اینکه اتفاقا دایم یادآوری میکنن ک کمبود معلم زیاد هست و با آزمون امسال جبران نمیشه
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1498 اکسیر فوق خلاصه اس بنظرم ریسکه فقط اونو بخونی . بیشتر جنبه جمع بندی داره . حیف ک نوشته اشکال شرعی دا ... ازکجا باید گیرش بیاریم خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه