2777
2789
در مورد سوال اولت راسش نمیدونم مصاخبه خیییلی سخته خیلی مثلا ب دوستم گفته بودن ب روش ایفای نقش بیاید ...

اخه عزیزم قدم به ۱۴۰ هم نمیرسه 

بعدش اون دوستتون وقتی سهمیه داشته شاید مصاحبه پارتی گرفته باشه 

بعد عزیزم یه سوال دیگه آزمون پرورشی هم امتحانش دی ماه هست ؟تو دبیری میخای شرکت کنی 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون پیام نوشته بود کمبود معلم دیگه نداریم و توی آزمون های پارسال و سال قبل از اون ۲۴هزار و خورده ...

وای دقیقا من موندم توش اصلا امسال واقعا آزمون هست ؟ 

شهر ما دقیق ۲۴ معلم امسال بیکار بودن اونایی ک تازه استخدام شدن .دیک نیرو میخان اصلا ،؟ 😐

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
باید تلاش کردالبته هرکس ب اندازه جدیت و مصمم بودنش،قطعا تلاش میکنه،ولی شما هم با قاطعیت دیگه نگو،چون ...

اگه کسی روحیه اش این قدر ضعیفه که با یه خبر سرد بشه و بهش استرس منتقل میشه  کلا معلم نشه بهتره توی هر پاسخ هم نوشتم خواستین تحقیق کنین پرس و جو کنین  

قسمت اول جمله تون هم بله باید اینجوری باشه هر کس که بیشتر تلاش کنه موفق تر هست 

اخه عزیزم قدم به ۱۴۰ هم نمیرسه بعدش اون دوستتون وقتی سهمیه داشته شاید مصاحبه پارتی گرفته باشه بعد عز ...

عزیزم من تاریخی ک گفتم برای آموزش ابتدایی و پرورشی بودا 

برای دبیری فکر کنم دو ماه دیر تره. 

من فقط آموزش ابتدایی شرکت میکنم عزیزم 

یکی از دوستان خالم هم قد شما بود اما قبول شد 

واقعا امیدوارم برات بشه عزیزم 

خدا بخواد میشه . 

واقعا نمیددنم میشه با پارتی قبول شد برا مصاحبه ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
بله بارها تکرار کردن ک آزمون هست

خداروشکر 

ینی سال های دیگم هست ؟

وای دقیقا من موندم توش اصلا امسال واقعا آزمون هست ؟ شهر ما دقیق ۲۴ معلم امسال بیکار بودن اونایی ک تا ...

نمی خوام باز یه حرفی بزنم ۱۰۰نفر ریپ بزنن بهم و بازم کلی توضیح بدم به تک تک شون 

من چیزی رو که خوندم گفتم بله چند سال اخیر خیلی جذب کردن 

2810