2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برا اونا که میگن اون بنده خدارو خوردن میگم سرچ کنید زمان  استخدام ماده ۲۸ و ببنید 

تا سال ۱۴۰۵ قطعی هستش از بعدش هم تعداد دانش اموز کم میشه همم با فرهنگیان دارن جبران میکنن 

معروفترین کانالای تلگرامی که استخدامی بالا دارنم تاکید میکنن امسال قبول شید هیچی برا سال بعد نذارید 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ریپ زدی ک ریپ زدمآهان از اون افراد هستی ک میگی من صحبت منمولی بقیه نباید جواب بدن !!!!بله میدونم من ...

دلیل این همه بحث متوجه نمیشم اون بنده خدا دلیلی برای دروغ گفتن نداره همه کسایی که تو کانال های استخدامی هستن تو گفتگوهاشون این خبر شنیدن برنامه استخدامی آموزش و پرورش تا ۱۴۰۴بود طبق براوردهاشون با توجه به پذیرش فرهنگیان و آزمون های این چند سال باید کمبود معلم جبران بشه بعدش ممکنه هر چند سال این آزمون برگزار بشه تمام ادمین های کانال ها گفتن هیچی معلوم نیست و امسال سنگ تمام بزارید نه خبر ناگواریه نه استرس زا 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من تیرماه فارغ التحصیل میشم نمیتونم ازمون امسالو شرکت کنم؟باید بمونم سال بعد؟

نمیتونی شرکت کنی چون تا دو ماه بعد ثبت نام باید مدرک موقت گرفته باشی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دلیل این همه بحث متوجه نمیشم اون بنده خدا دلیلی برای دروغ گفتن نداره همه کسایی که تو کانال های استخد ...

مگه باید متوجه بشین؟!!یا اینکه کسی گفت دروغ گفت؟!!

اصلا صحبت ما چیز دیگه بود

و در ضمن ایشون بحث رو کش میداد

دلیل این همه بحث متوجه نمیشم اون بنده خدا دلیلی برای دروغ گفتن نداره همه کسایی که تو کانال های استخد ...

و اینکه میگین همه کسایی ک تو کانالهای استخدامی هستن شنیدن من چندتا کانال استخدامی دارم موثق و بقیه ک تو همین تاپیک بودن نشنیده بودیم

ولی در کل صحبت چیز دیگه بود و بحث دروغ راست خبر نبود  

اره سواله برام میگم برای پرورشی باید قد چقدر باشه ؟

همش همینه فکر نکنم فرقی داشته باشه 

باز شاید زیاد براشون مهم نباشه 

ولی سعی کن همون دبیری بری 

پرورشی فقط دردسره 

سوال کن از کسی که آگاهی کامل داره به این موضوع..

همش همینه فکر نکنم فرقی داشته باشه باز شاید زیاد براشون مهم نباشه ولی سعی کن همون دبیری بری پرورشی ف ...

چرا پرورشی دردسره 

همه میگن پرورشی راحت تر از دبیری هست 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
2810