2777
2789
عنوان

خانما مردا به همه زن ها حس جنسی دارن یعنی کشش دارن برای رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 100 پست

من بچه بودم فکنم ۱۳ با ۱۴ ساله بودم دختر دوست مامانم خونمون بود دختره فک کنم ۱۰ یا ۱۱ ساله بود مامانم گفت ببرش خونشون ظهر بود من بردم برسونمش وسط راه دختره بهم پیشنهاد بیشرمانه داد 🤣🤣🤣🤣🤣 بردمش خونه ب مامانشم گفتم ب دخترت اینقد فیلمای ماهواره رو نشون نده و رفتم بعد اون دیگه دختررو ندیدم😄

از مردا غول ساختین تو ذهنتون البته حق دارین بس که تو نی نی سایت مردا رو هوس باز و هیز و چشم چرون جلو ...

دیده شده طرف شوهر هیز و خائن داره ب بقیه خانما فحش میده میگه مردا طبیعتشون همینه اون خانما کثیفن!

تو عمرشون ی مرد سالم ندیدننن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه سعی من تو زندگی اینه که کسی رو قضاوت نکنم

وای عاشقتم

منم دارم تلاش میکنم به جایی برسم قضاوت نکنم

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
دیده شده طرف شوهر هیز و خائن داره ب بقیه خانما فحش میده میگه مردا طبیعتشون همینه اون خانما کثیفن!تو ...

نازی کارت دارم بیا شخصی

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
اره افرین میخاستم ببینم به همه زن ها حس جنسی دارن یا فقط به کسایی که دوستشون دارن

به نظرم بستگی داره چقدر فرد براش جذاب باشه

دوست داشتن میتونه تاثیر گذار باشه ولی تنها عامل تاثیرگذار نیست

به خود اون مرد هم بستگی داره طرز تفکرش چی باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مرد و زن‌ خائن هر دو کثیفن

دقیقا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
از مردا غول ساختین تو ذهنتون البته حق دارین بس که تو نی نی سایت مردا رو هوس باز و هیز و چشم چرون جلو ...

حق تا ابد بخدا بدبختا اسمشون به بدی در رفته والا بخدا اینقدر من پسرومرد دیدم که حجب وحیاش از یه زن ودختر بیشتره چشم ودلپاک

اللهم عجل الولیک الفرج💚

من ساعت ۷ صبح رفتم بانک یه ماشینی اومد جلوم یا زبونش حرکات چندشی در میورد..‌هی من میرفتم جلوتر اونم دنبالم میومد... گفتم برات دارم.... من ایستادم و شروع کردم آب دهنمو جمع کردم   اون اومد گفت سوار میشی؟ یه توف‌گنده انداختم رو صورتش     ب حالت چندش گفت وااااای گازشو گرفت و رفت