2777
2789
عزیزم اصلا ماه های اول جواب نمیده . داروخونه شهر ما ک نداشت از داروخانه حاتم شیراز سفارش دادم سه چها ...

نه شهرستان هستم هرروز استفاده میکنید یعنی یه کوچولوهم تغییر نکرده؟

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
شمایی ک این بیماریو دارید حس بدبختی دارید؟دلم میخاست منم مث بقیه زنا لباس لختی بپوشم یا تو رابطه اعت ...

من ک دیگه زدم بر طبل بی عاری . ولی هر بار یکم از بدنم میبینم انگار جیگرم آتیش میگیره دیشب تو مهمونی دست دخترای فامیل نگاه میکردم سفید زیبا حالا اصلا سبزه ولی اگه سبزه اند صاف یکدست بی لک . 

من همه جام لک . تو اوج جوونی ب دلم موند لباسای لختی تن کنم دیگ جوونی هم ک گذشت بگو درک سیاه خوب نشم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شهرستان هستم هرروز استفاده میکنید یعنی یه کوچولوهم تغییر نکرده؟

تازه تیر تر هم شده . میگن اوایل تیره تر میشه برا همه 

منم سرد شدم ولی ادامه میدم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
تازه تیر تر هم شده . میگن اوایل تیره تر میشه برا همه منم سرد شدم ولی ادامه میدم

ببخشید خیلی سوال کردم اخه من تازه دونستم این یه بیماریه چون هرچی دکتر رفتم ازمایش دادم نفهمیدن چیه میگفتن پوستت هی اونجوره تااینکه تو اینستا دیدم اسمش اینه 

ایشالا ک نتیجه بگیرید اگ بهتر شدین بهم خبر بدین منم ازش پیدا میکنم استفاده میکنم 

من ک دیگه زدم بر طبل بی عاری . ولی هر بار یکم از بدنم میبینم انگار جیگرم آتیش میگیره دیشب تو مهمونی ...

الهی بمیرم چقد درکت میکنم منم آرزو داشتم یکدست باشم

هیچوقت لخت خودمو نگا نمیکنم کامل

نمیدونم شوهرم چطور تحملم میکنه 😢همیشه جلوش خجالت میکشم

دقیقا ماله منم همینجاهاس کاش بیشتر از این نشه ینی ممکن نیس خودش کمرنگ بشه؟

برای من از ۲۰ سالگی به بعد خارشش خیلی کمتر شد لکه هامم کمرنگ تر شد ولی خب هنوز هست الان ۲۴ سالمه

برای من از ۲۰ سالگی به بعد خارشش خیلی کمتر شد لکه هامم کمرنگ تر شد ولی خب هنوز هست الان ۲۴ سالمه

از این محلول استفاده کنید شاید نتیجه داد حتی یه کوچولو هم کمرنگ کنه خیلی خوب میشه

ببخشید خیلی سوال کردم اخه من تازه دونستم این یه بیماریه چون هرچی دکتر رفتم ازمایش دادم نفهمیدن چیه م ...

ن خاعش میکنم عیبی نداره 

بخدا منم همینم تازه فهمیدم این بوده هر چی دکتر رفتم تو شهرستانمون نفهمید بعد دوست پسرم هی غر میزنه ک برو شیراز دکتر برو ی شهر خوب دکتر هر چی میگم بابا بخدا همه توش موندن شعر دیگ رفتن هم کار راحتی ک نیست برم و بیام 

ن خاعش میکنم عیبی نداره بخدا منم همینم تازه فهمیدم این بوده هر چی دکتر رفتم تو شهرستانمون نفهمید بعد ...

خیلی بده اعتماد ب نفس ادمو میگیره حالا ازدواج کنیم اونم میشه یه مشکل 

الهی بمیرم چقد درکت میکنم منم آرزو داشتم یکدست باشمهیچوقت لخت خودمو نگا نمیکنم کاملنمیدونم شوهرم چطو ...

خدا نکنه عزیزم .

بخدا برا مزدا اصلا مهم نیست زیاد اونا فقط ی چیز دیگه میخان ما خودمون اذیت میکنیم 

خیلی بده اعتماد ب نفس ادمو میگیره حالا ازدواج کنیم اونم میشه یه مشکل

حالا تو بگو ازدواج کنیم ب اونجاهاشم فکر میکنیم 😂از الان ب این چیا فکر نکن

اخه خجالت میکشم برا همون ازدواج نمیکنم😭

ع وا دیونه ای مگه ؟ خاستکار داری برو