2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری مارولین

48 بازدید | 7 پست

بعد از قطعش چند روز میکشه ک پریود بشیم و اینک من به همون ورق اول اعتماد کردم احتمال حاملگی برام هست ؟ کامل و سر تایم مصرف کردم و الان سه شب نخوردم ولی هنوز نشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها بعضیا میگن از ورق دوم تازه میشه اعتماد کرد یکم ترسیدم😂

سوال منم همبنه از چندمین قرص میشه اعتماد کرد؟

يه اشتباه زرد يه انتخاب سخت پاییز روی میز صبحانه روی تخت بوسیدن تو با تلخیدن عسل دلتگ تو شدن در واپسین بغل تو سایه‌ی تنت تو شرم پیرهنت بی فکرِ معجزه تسليم رفتنت...  تو سردی لبات با گریه با غمت تا عاشقت شدم از دست دادمت .... ای چشم های سرخ ای صورت کبود این دوست داشتن از دوستیم نبود با فصل زردی از گلهای دامنت یک شهر قبل من.. از یاد بردنت..
من امروز پری شدم بنظرم از همون دومین سومین قرص میشه اعتماد کرد و همون جلد اول انگار اوکیه

ممنونم 

يه اشتباه زرد يه انتخاب سخت پاییز روی میز صبحانه روی تخت بوسیدن تو با تلخیدن عسل دلتگ تو شدن در واپسین بغل تو سایه‌ی تنت تو شرم پیرهنت بی فکرِ معجزه تسليم رفتنت...  تو سردی لبات با گریه با غمت تا عاشقت شدم از دست دادمت .... ای چشم های سرخ ای صورت کبود این دوست داشتن از دوستیم نبود با فصل زردی از گلهای دامنت یک شهر قبل من.. از یاد بردنت..