2777
2789
عنوان

یه تجربه با نصیحت برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست
کتاب ۳دقیقه درقیامتشنود تقاص این۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه💚💚💚💚💚

مرسی حتما سعی میکنم بخونم😍

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس بخون من ۱۸ سالمه ، موندم پشت کنکور واقعاً عذابه

تمام فکر و ذهنم پیش درسه.خیلی حالم بده.خیلی شرایطت سخته

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

زود ازدواج نکن

خودت رو درهر شرایطی دوست داشته باش و ارزشتو برای هیچکس پایین نیار

به هدفات برس

سرکار برو ،کلا بی هدف زندگی نکن

از زندگی لذت ببر ،تا وقتی جوونی همه چیزایی ک دوس داریو تجربه کن

خط قرمز داشته باش و درست زندگی کن❤

تولدتم مبارک عزیزم

تولدت مبارک عزیزم سعی کن قدرت تصمیم گیری داشته باشی و خوب فکر کنی

ممنونم

چجوری؟؟واقعا تو تصمیم گیری ضعیفم فکر میکنم بخاطر کمالگراییم باشه و حتی بین دوتا گزینه ساده میتونم ربع ساعت فکر کنم

واقعا سمت پسر نرو بخدا تهش جز روانی شدنت و عذاب روح و روان و جسمت و ی نکبت تو زندگیت هیچی نداره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
از همین حالا خوب درستو بخون یه رشته خوب برو و توش موفق شو نه اینکه حتما تجربی باشه حتی طراحی دوخت ول ...

ممنون

واقعا سمت پسر نرو بخدا تهش جز روانی شدنت و عذاب روح و روان و جسمت و ی نکبت تو زندگیت هیچی نداره

یعنی انقدر بده؟؟

یعنی انقدر بده؟؟

خیییییلللییی بدتر از بد... من کشیدم و واقعا نکبتش تو زندگیم مونده... همیشه حسرت دخترایی رو میخورم ک هیچوقت با پسری دوست نشدن تاااا ازدواج کردن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
زود ازدواج نکنخودت رو درهر شرایطی دوست داشته باش و ارزشتو برای هیچکس پایین نیاربه هدفات برسسرکار برو ...

مرسی خوشگلم❤

فقط حسرت بعضی چیزا ک نمیتونی تو سنی ک هستی و تو اوج،خواستن اونچیزایی و تجربشون کنی برات سخته گاهی میره رومخم.بلخره بعضی چیزا دست خودم نیست

خیییییلللییی بدتر از بد... من کشیدم و واقعا نکبتش تو زندگیم مونده... همیشه حسرت دخترایی رو میخورم ک ...

شاید باورت نشه منم تاحالا چنین تجربه ای نداشتم.بعضیوقتا فکر میکنم اصلا جوونی نمیکنم یا خیلی بچه مثبتم و دراینده شاید بگم کاش بیشتر اشتباه میکردم و درس میگرفتم.خیلی خوب شد ک اینارو گفتی مرسی

2810