2777
2789
عنوان

یه تجربه با نصیحت برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست
ممنونمچجوری؟؟واقعا تو تصمیم گیری ضعیفم فکر میکنم بخاطر کمالگراییم باشه و حتی بین دوتا گزینه ساده میت ...

این یکی از مشکلات یا چه بسا بهتره بگم معضل های من توی زندگیمه چون خودم این کاستی رو توی زندگیم دارم و هنوز که هنوز دودش داره تو چشمم میره چقدر دارم ضرر شدید میکنم گفتم بهت بگم که حتما این مهارت هارو توی زندگیت تقویت کن چون خیلیییی مهمه 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مرسی خوشگلم❤فقط حسرت بعضی چیزا ک نمیتونی تو سنی ک هستی و تو اوج،خواستن اونچیزایی و تجربشون کنی برات ...

دقیقا ،منم همیشه اونموقعی ک ازته دل چیزیو میخواستم ،خدا بهم نداد ،گذاشت موقعی ک دیگه نمیخواستم دیگه ذوقشو نداشتم ،اونو بهم داد ولی چ فایده،از چیزای کوچیک گرفته تا چیزای بزرگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیج وقت اول عشقتو اعتراف نکن هیچ وقت نزار چاق شی هیج وقت نزار کسی بهت توهین کنه هیج و اینکه باور کن ...

مرسیی.میای دوست شیم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
دقیقا ،منم همیشه اونموقعی ک ازته دل چیزیو میخواستم ،خدا بهم نداد ،گذاشت موقعی ک دیگه نمیخواستم دیگه ...

امیدوارم چیزایی ک الان ارزوشو داری توی همین تایم براورده بشه

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
شاید باورت نشه منم تاحالا چنین تجربه ای نداشتم.بعضیوقتا فکر میکنم اصلا جوونی نمیکنم یا خیلی بچه مثبت ...

واقعا جای خواهرت جای مادرت جای دوستت دارم بهت میگم سمت پسر نرو عزیز دلم بخدا تو این زمونه ب شوهر هم اعتمادی نیست چ برسه دوست پسر

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
این یکی از مشکلات یا چه بسا بهتره بگم معضل های من توی زندگیمه چون خودم این کاستی رو توی زندگیم دارم ...

مرسب خوش قلب مهربون.عزیزم از روانشناس کمک بگیر شاید تونست کمکت کنه چون این رفتارا حتما ریشه داره.منم خودمم تو همین فکرم

واقعا جای خواهرت جای مادرت جای دوستت دارم بهت میگم سمت پسر نرو عزیز دلم بخدا تو این زمونه ب شوهر هم ...

ممنونم قشنگ جان😁❤

امیدوارم چیزایی ک الان ارزوشو داری توی همین تایم براورده بشه

🙂الان واقعا داغونم ،خدا هم نمیبینه ،سر کلافو گم کردم جوری خوردم زمین نمیتونم خودمو جمع و جور کنم،همین الان میخواستمرگمو بزنم اما پشیمون شدم چون از عذاب اونور میترسم

مرسب خوش قلب مهربون.عزیزم از روانشناس کمک بگیر شاید تونست کمکت کنه چون این رفتارا حتما ریشه داره.منم ...

اره حتما چون واقعا اعصاب خورد کنه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

🙂الان واقعا داغونم ،خدا هم نمیبینه ،سر کلافو گم کردم جوری خوردم زمین نمیتونم خودمو جمع و جور کنم،هم ...

بنظرم هرچی ک ذهنتو درگیر کردع الان بگو.حداقل ذهنت بازتر میشه یذره راحت تر میتونی حرف بزنی.اینجا ناشناسه هیچکی نمیفهمه کی هستی.خودم خیلی دوست دارم بیام اینجاو حرفامو بزنم.خودمو خالی کنم و هرچی تو دلمع بگم چون تو واقعیت اکثرا خیلی کم پیدا میشن افرادی ک درکت کنن و قضاوت نکن اما اینجا حداقلش میدونی مجازیه یکی رف رو مخت صفحه رو میبندی و تمام.اما خب خیلی تو تاپیکام نیومدن ک بخام بگم

بنظرم هرچی ک ذهنتو درگیر کردع الان بگو.حداقل ذهنت بازتر میشه یذره راحت تر میتونی حرف بزنی.اینجا ناشن ...

هوم ،۱۷ سالگی عقد کردم با کسیکه ۵ سال یکطرفه عاشقم بود، بزور قبول کردم بیان ،چون درسم خیلی خوب بود قرار بود یسال بمونم پشت کنکور هدفمم پزشکی بود از طرفی هم قراربود عموم از امریکا دعوت نامه بفرسته و من برم اونجا ادامه تحصیل بدم ،خلاصه این ادم اومد منو عاشق خودش کرد و ازم خواست عقد کنیم ،ما عقد کردیم بعدش کارای سمی خودش و خانوادش شروع شد ،کنکورمم تباه کرد هر رشته ای ک قبول شدم نذاشت برم ،باعث شد از استرس بیش از اندازه موهام سکه ای بشه و کچل شم ، تازه دی ماه ۴۰۳ بود عروسی کردیم،سه ماهه دعوامون شده و میگه منو نمیخواد و فقط میگه طلاق،حالم خیلی بده من تمام موقعیتامو فرصتامو از دست دادم ،حتی نمیتونم درس بخونم ،فقط دلم میخواد بمیرم