2777
2789
عنوان

یه تجربه با نصیحت برای من

270 بازدید | 41 پست

امروز تولدمه.17ساله میشم.دوست دارم از تجربه هاتو بشنوم تا تو سال جدید استفاده کنم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک عزیزم💗سعی کن مستقل شی کسب درآمد کنی یا حداقل شروع کن به یاد گرفتن یه مهارت

ممنونم عزیزم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
خودتو دوست داشته باشهییییچچچ چیز از هیچچچچچ کس بعید نیستاز هیچ کس توقع نداشته باش تا ارامش داشته باش ...

واقعا قبول دارم حرفاتو..

تولدت مبارک عزیزم 

سعی کن قدرت تصمیم گیری داشته باشی و خوب فکر کنی

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ولی به کتابایی که میخونی عمل کن😐👌 استفاده کن تو زندگیت

حتما

تولدت مبارک عزیزم سعی کن قدرت تصمیم گیری داشته باشی و خوب فکر کنی

ممنون

از همین حالا خوب درستو بخون یه رشته خوب برو و توش موفق شو نه اینکه حتما تجربی باشه حتی طراحی دوخت ولی قشنگ بخون .. از پسر جماعت به دور باش اینو جدی جدی بهت میگم عشق و عاشقی وجود نداره تو پسرای ایرانی ..بچسب به آینده و درست.. اینا تجربه من تو ۲۵ سالگی هست ..در کنار درست اگر امکانش بود حتی میتونی کار کنی پس انداز واسه اینده داشته باشی طلا بخری 

2810