2777
2789
عنوان

توی سریال ترکی پدرشوهر با عروسش ازدواج میکنه🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
درکت می کنم منم همین بودمولی متاسفانه هر چی بیشتر خوندم، بیشتر دور شدمخیلی کم چیزای مثبت توش پیدا کر ...

ولی فکر میکنم اینچیزا رو باید زیاد درموردش تحقیق کنیم یعنی صرفا یه کتاب و سطحی فکر کردن نیست 

حسی که این آدمای باایمان واقعی دارن رو دوست دارم انگار در آرامشن یه حس عجیبیه

.
من می خواستم کهکشان نیستی رو بخونمفهمیدم طرف ۴ تا زن داشته🗿بیخیالش شدم

عزیزم اونطوری که من از فرزند ایشون که درقید حیات هستن شنیدم هرکدوم این ازدواجها علتی داشته و علت یکی هم چون همسرشون از لاهیجان برای شفای وبا اومده بودن،بخاطر مسئله نامحرم نبودن بوده و بقیه هم الله علم‌.

درظاهر ایشون خلاف شرع انجام ندادن که اگر انجام میدادن به اینهمه کرامات نمیرسیدن!

دلیل چهار زن بودن هم در اسلام مطرح شده و اینکه حتی افراد عادی که حتی در نگاه کردن نمیتونن عدالت برقرار کنن از اینکار منع شدن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله سعی میکنم بخونم ممنونم🙏

توی این راه به کلی تعارضات و پرسش ها میرسی و اگه دلت خواست میتونی بهم خصوصی پیام بدی.خوشحال میشم بتونم‌کمکی کنم گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ولی فکر میکنم اینچیزا رو باید زیاد درموردش تحقیق کنیم یعنی صرفا یه کتاب و سطحی فکر کردن نیست حسی که ...

منم اون حس رو دوست دارم

ولی هر چی خوندم، تحلیلاش رو خوندم، تفسیراش رو خوندم و… قانع نشدم

۴ همسری، کتک زدن زن، نصف بودن ارثیه و دیه، نداشتن حق طلاق و کوفت و زهر مار، اینکه همش باید از شوهر اجازه گرفت(همش جزو شرع هستش)، هیچ کدوم دلیل های منطقی نداشتن که من رو قانع کنن

در نتیجه دور شدم

هنوزم ته قلبم یه اعتقادی دارما، ولی دیگه با ایمان نیستم💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
توی این راه به کلی تعارضات و پرسش ها میرسی و اگه دلت خواست میتونی بهم خصوصی پیام بدی.خوشحال میشم بتو ...

واقعا تصمیم گرفتم تحقیق کنم نه به عنوان کسی که مسلمان بدنیا اومده بلکه بعنوان کسی که میخواد اولین بار اسلام بشناسه میخوام نگاه کنم 

ممنونم عزیزم🩵🫂

.
عزیزم اونطوری که من از فرزند ایشون که درقید حیات هستن شنیدم هرکدوم این ازدواجها علتی داشته و علت یکی ...

ببخشید اما بازم واسه من قابل قبول نیست🤷‍♀️

چه بسا فقط ازدواج رسمی به ۴ تا محدود شده و طرف میتونه تا دلش بخواد صیغه کنه

میگن زمان اماما جنگ بوده و اینا از سر خیر خواهی زن می گرفتن، اگر اینجوری بود خدا توی قرآن محدودیت های بیشتری می گذاشت

نه اینکه بگه فقط به شرط عدالت

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
واقعا تصمیم گرفتم تحقیق کنم نه به عنوان کسی که مسلمان بدنیا اومده بلکه بعنوان کسی که میخواد اولین با ...

منم همینکارو کردم و خداروشکر به نتایج خوبی رسیدم طوری که خیلی تغییر کردم و اینو مطمئن باش تصمیم بگیری پا بذاری توی این راه خداوند خیلی کمکت میکنه چون نور هدایت از سمت خداوند به قلبت میتابه❤️

ببخشید اما بازم واسه من قابل قبول نیست🤷‍♀️چه بسا فقط ازدواج رسمی به ۴ تا محدود شده و طرف میتونه تا ...

عزیزم وقتی پیامبرمون اومدن بین مردم اون زمان تعدد زوجات خیلی زیاد بودش و حد و مرزی نداشت!

یکی از علت های ۴ زنه بودن این بودش که نمیشد به مردهایی که بعضا به ۵۰ زن هم رسیده بودن یهو بگن شما محدود شدی به اینکه یکی بگیری.در واقع ۴ تا لطفی بود به خانومها شد!

خداوند برای اینکار خیلی محدودیتها درنظر گرفتن و آیه صریح قران داریم که میگه شما نمیتونین این عدالت رو رعایت کنید پس سراغ اینکار نرید!

حتی اگر مردی در نگاه مهربون کردن به دو همسرش عدالت رو رعایت نکنه مرتکب حرام شده تا این حد خداوند سختگیری کرده عزیزم و صیغه از روی هوس رو حروم اعلام کرده و واسه خودش شرایط داره!

منم اون حس رو دوست دارمولی هر چی خوندم، تحلیلاش رو خوندم، تفسیراش رو خوندم و… قانع نشدم۴ همسری، کتک ...

بنظرم بعضی چیزها با گذشت زمان و کسب تجربه و تحقیق در زمینه های دیگه برای آدم روشن میشه 

مثلا من به تازگی فهمیدم که غریزه انسان هم تو رفتار و هدف زندگیش خیلی مهمه ،غریزه ادامه نسل ، غریزه مادری و پدری و... غریزه زن و مرد فرق میکنه سیستم بدن زن و مرد فرق میکنه ، نمیدونم توجه کردی یا نه ولی مستقل شدن زن فقط یه تله ست ، اونا چیزهایی که ازما گرفتن رو دارن به ما میفروشن و خیلی چیزهای دیگه که باید عمیق درموردش فکر کنیم 

.
منم اون حس رو دوست دارمولی هر چی خوندم، تحلیلاش رو خوندم، تفسیراش رو خوندم و… قانع نشدم۴ همسری، کتک ...

اینکه ارث مرد دوبرابر هستش برای این هستش که مرد خرج خونواده میده و در واقع این پول به همسرش میرسه،وقتی مردی بمیره دیه ش به کی میرسه؟همسرش!

پس اینا در واقع لطف هایی هستش که خداوند به زن کرده نه اینکه ظلم کرده باشه بهش!

وقتی مردی رو خداوند مکلف میکنه که توی سرما و گرما کار کنه و وسایل آسایش و ارامش زن رو فراهم کنه و همه جوره تامینش کنه،ایا اجازه گرفتن از این مرد برای بیرون رفتن از خونه کار سختی هستش برای زن؟اون مرد امنیت روانی و اقتدار نخواد؟پس چطور تامین کننده باشه؟

اگر به زن اطاعت از شوهر سفارش شده از اونطرف به مرد چندبرابر سفارش شده به خوب همسرداری و رفتار شایسته با همسرش.مردهای با ایمان واقعی بیشترین ارزش رو برای خانومش قائل هستن گلم