2777
2789
عنوان

توی سریال ترکی پدرشوهر با عروسش ازدواج میکنه🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 54 پست
آره فارسیش رو نمیدونستم فصل اول گفتم وایی چقدر اسلام خوبه و نقش اول هی درمورد خوبی های اسلام میکنه ت ...

عزیزم برای اینکه بدونین اسلام چه دین خوبی هستش فیلمهای صیهونستی-آمریکاییِ ترکیه اصلا منبع مناسبی نیستش!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

دقیقا مثل سریال شربت ذغال اخته که خانواده مسلمونرو میخواد عقب افتاده و متعصب نشون بدن

مصاحبه های خیابونی که توی ترکیه انجام میشه و درباره اسلام از مردم می پرسن، ۹۰ درصد با اسلام مشکل دارن و میگن مشکلات مملکت تقصیر اسلامه و اینا

سریال هاشون هم قشنگ بر این اساس ساخته شده

به قول شما همین شربت ذغال اخته🤷‍♀️

یه جورایی انگار ترکیه وارد دوره ی رنسانس شده، می‌خواد دین زدایی بکنه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون سریال یه مدت توی خود ترکیه هم پخشش متوقف شد، چون می گفتن داره اسلام رو بد جلوه میدهواقعا هم ...

فکر نکنم دیگه بعد از این قسمت بزارن پخش بشه یعنی اینا قوانین اسلام رو هم بلد نیستن؟! من واقعا سریال رو دوست داشتم چون داشت کم کم باور های غلط رو درست میکرد ولی دیگه ازدواج با پدرشوهر شوک بزرگی بود 

.
ما ماهواره نداریم از یوتیوب نگا میکنم اصلا سالهاست نگا نمیکردم چون سریال خوب پیدا نمیکردم اینو نگا ک ...

گل من کلا دور این فیلم ها خط بکش دیدم که میگم 

خانواده رو بهم میزنه و سوق میده به خیانت 

چون خیانت رو یه کار شیرین و با عاقبت رویایی نشون میده 

تو ی قسمت فهمیدم چقدر سازنده اینجور فیلم ها مریض میتونن باشن

عزیزم برای اینکه بدونین اسلام چه دین خوبی هستش فیلمهای صیهونستی-آمریکاییِ ترکیه اصلا منبع مناسبی نیس ...

یه کتابی معرفی کنید که بدون اینکه نگاه شخصی رو وارد اسلام کنه دین رو برامون توضیح بده واقعا آدم دلش میخواد بشناسه ولی کتاب هایی  که نوشته میشه نگاه های شخصی توشون هس 

.
فکر نکنم دیگه بعد از این قسمت بزارن پخش بشه یعنی اینا قوانین اسلام رو هم بلد نیستن؟! من واقعا سریال ...

نه عزیزم

اینا قوانین رو می دونن

منتها میخوان اینجوری نشون بدن که مثلا جامعه مسلمان، ببخشید دور از جون، کثیفن و عقایدشون اینجوریه

مثلا میخوان بگن شیخا فقط واسه بقیه پند و اندرز می کنن، خودشون هر کثافت کاری رو می کنن🤷‍♀️

دیدی که مثلا نعیم زنش رو با چوب میزد می گفت باید تنبیه بشی

بعد خودش رفت با یه زن دیگه🤦‍♀️

میخوان توی فیلم ثابت کنن که عقاید مسلمونا اینجوریه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
یه کتابی معرفی کنید که بدون اینکه نگاه شخصی رو وارد اسلام کنه دین رو برامون توضیح بده واقعا آدم دلش ...

ببین سمت این نرو که بخوایی در موردش بخونی

من خیلی خوندم، مخصوصا کتاب های شهید مطهری رو

ولی واقعا بدتر منو از دین زده کرد تا اینکه عاشقم کنه

دلایل و منطق های احمقانه برای مسائل غیر انسانی و …

آنقدر تعلیق شدم که نمیخوام بیشتر بازش کنم اما همین قدر در مورد اسلام بدونی کافیه

بیشتر بدونی کافر میشی مطمئنا

گل من کلا دور این فیلم ها خط بکش دیدم که میگم خانواده رو بهم میزنه و سوق میده به خیانت چون خیانت رو ...

آره منم حس بد گرفتم حالا من اصلا بخاطر صحنه دار بودن فیلم ها سعی میکنم دوری کنم ولی این فیلم با اینکه صحنه دار نیست ولی قشنگ داره گناه رو عادی سازی میکنه 

.
یه کتابی معرفی کنید که بدون اینکه نگاه شخصی رو وارد اسلام کنه دین رو برامون توضیح بده واقعا آدم دلش ...

زندگینامه بزرگان دینمون رو بخونید مثل آیت الله قاضی کتاب کهکشان نیستی،آیت الله بهجت،کتاب راجع به فضائل حضرت علی علیه السلام و ائمه و خصوصا اخلاق حسنه پیامبر عزیزمون.دین رو این افراد شاخص به ما به خوبی نشون دادن گلم.

من خودم سالها فحش و ناسزا میدادم و اصلا باور به هیچی نداشتم و یه کافر بودم با شناسنامه مسلمون!

خودت برو دنبال احکام دین.دلیل هر حکم نشون میده که خداوند خودش مارو افریده و صلاح مارو بهتر میدونه که بهمون برنامه زندگی به عنوان دین داده!

وقتی خداوند رو بشناسی عاشقش میشی گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

زندگینامه بزرگان دینمون رو بخونید مثل آیت الله قاضی کتاب کهکشان نیستی،آیت الله بهجت،کتاب راجع به فضا ...

من می خواستم کهکشان نیستی رو بخونم

فهمیدم طرف ۴ تا زن داشته🗿

بیخیالش شدم

نه عزیزماینا قوانین رو می دوننمنتها میخوان اینجوری نشون بدن که مثلا جامعه مسلمان، ببخشید دور از جون، ...

همش تله ست در ظاهر انگار میخوان اسلام واقعی رو خوب نشون بدن ولی در باطن مخاطب کار میکنن 

واقعن که چندماه منتظر این فیلم بودم من🤦‍♀️

.
ببین سمت این نرو که بخوایی در موردش بخونیمن خیلی خوندم، مخصوصا کتاب های شهید مطهری روولی واقعا بدتر ...

ولی انسان از درون خودشو خالی حس میکنه 

دلش میخواد بدونه و تحقیق کنه بعد تصمیم بگیره 

.
ولی انسان از درون خودشو خالی حس میکنه دلش میخواد بدونه و تحقیق کنه بعد تصمیم بگیره

درکت می کنم منم همین بودم

ولی متاسفانه هر چی بیشتر خوندم، بیشتر دور شدم

خیلی کم چیزای مثبت توش پیدا کردم🤷‍♀️

وقتی می خوندم، خودمو به عنوان یه زن بی ارزش حس می کردم که کارم فقط جهاد نکاح و جهاد فرزند آوریه🤦‍♀️

نهج البلاغه رو خوندم که هیچی دیگه

2810