2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره خواستگاری کسی ک ممکنه نازا بشه یا حتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 95 پست
بنظرت دلیلش چیه؟ خودتم داشتی؟

آره خودمم تنبلی دارم

سه ماه پریود نشدم،دکتر آمپول پروژسترون داد،ولی خریدم و نزدم.ترسیدم😂

با دمکرده زعفرون پریود شدم.

فک کنم کلا تغذیه های نادرست و لایف استایل غلط باعثشه

خودم که الان هم دکتر میرم،دوفامد داده،هم در کنارش سعی میکنم فست فود و قند مصنوعی نخورم و هفته ای سه روزم ورزش کنم

مثلا به جای کیک و شکلات آجیل شیرین میخورم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا مغزتو شفا بده که انقد در برابر فهمیدن مقاومت میکنی!!!

یا فیلمهای قدیمی افتادم 

خواهرشوهرای بی سواد متعصب که از اول با عروس مشکل دارن 

من جای دختره بودم درجا جواب رد میدادم و فرار میکردم از خانوادتون

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
همون بهتر که نشه با این اخلاقی که تو داری معلوم نیست بعدا با دخالت هات چه مشکلاتی تو زندگیشون بیاری

دخالت چی کشک چی ی چی یاد گرفتین هی میگین من نگران برادرمم گفتم ب من اینو گفته اول مطمئن شو مشکلی ایجاد تمیشه برای بارداری بعد ازدواج کن کن 

آره خودمم تنبلی دارمسه ماه پریود نشدم،دکتر آمپول پروژسترون داد،ولی خریدم و نزدم.ترسیدم😂با دمکرده زع ...

عزیزم ورزش چی انجام میدی؟ دکتر زنان خوب تو تهران سراغ داری؟ منم دارم، پارسال رفتم دکتر دیگ نرفتم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چزا مثل بچه ها ریکشن نشون میدین خب مگ غریبه بکم ب من چه داداشمه نگرانشم ب عنوان ی انسان دشمنش نیستم ...

تو نگران آیند خودت باش لطفاً وقتی بهش گفتی و قبول کرده یعنی دیگ زندگی خودشه به شما ربطی ندارد 

واقعا نمیتونم درکت کنم 

خودت و بذار جای اون 

شما که اینقدرررر نگران داداشتی یه تست هم از اون بگیرین یه وقت عقیم نباشه....... همون اندازه که احتما ...

هزاران لایک 

اه 

حالم‌به هم‌میخوره 

حالا مواقع عادی داداشو آدم حساب نمیکننا موقع ازدواج یهو دلسوز و مهربون میشن

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
الان انتظار داری بین راز دختر خالم و اینده داداشم راز دختر خالم انتخاب کنم؟؟؟ حرفا میزنیدا منم جار ن ...

یه چیزی شنیدی چرا داری گندش می کنی میگم تنبلی تخمدان رو همه دارن چیزی نیس که باعث بشه تاج و تخت پادشاهی تون به خطر بیفته تو برو سونوگرافی بهت قول صد در صد میدم خودت هم تنبلی داشته باشی 

درضمن شماتت نکن کسی رو ممکنه دختر خاله ات ازدواج کرد ۵ تا بچه بیاره ولی خودت نازا باشی 

من یه تخمدان ندارم تنبلی هم دارم طبیعی دو تا بچه آوردم خواهرم بدون مشکله سر ساعت پریود میشه ۸ ساله بجه دار نشده

منم یه دوره استرس شدید گرفتم و دیدم موهام میریزه از آزمایش فهمیدم بعد استرسم تازهاز سونو هم نه

من از تغییر حالات بدنم فهمیدم مثلا من از بچگی یادم نمیاد جوش زده باشم چون طبع بدنم همیشه سرد بوده و هر چی گرمیجات مثل خرما و شکلات و آجیل و.. میخوردم اصلا جوش نمیزدم ، ولی چند وقته خیلی جوش میزنم صورتم لک آورده ، استرس بالا دارم ، پوست خشک ، میل جنسیم صفر شده و ...

خلاصه سونو دادم گفت تنبلی تخمدان داری .

چزا مثل بچه ها ریکشن نشون میدین خب مگ غریبه بکم ب من چه داداشمه نگرانشم ب عنوان ی انسان دشمنش نیستم ...

درکت میکنم نگران داداشتی منم بودم نگران میشدم ولی عزیزم تنبلی تخمدان مشکل حادی نیست مال من که کاملا درمان شد بستگی به میزان شدید یا خفیف بودنش داره تو هم  که انقد وسواس داری میخوای مطمئن شی به نظرم بهونه ای جور کن با دختر خالت برید دکتر ببینین دکتر چی میگه یا به برادرت بگو یه جوری باهم کنار بیان  برن دکتر ببینن مشکل چیه و درمان میشه یانه دیگه خیال همتون راحت میشه

بنظرم اگه داداشت هدفش از ازدواج فقط بچه دار شدنه پس باید هم خودش هم خانمی ک قراره باهاش ازدواج کنه ازمایش بدن و بررسی بشن بعد ازدواج کنن 

اما اگه شخصی که میخواد باهاش ازدواج کنه رو بخاطر خودش دوسداره باید باهم ازدواج کنن و پای اینده نامعلوم هم بمونن

عزیزم ورزش چی انجام میدی؟ دکتر زنان خوب تو تهران سراغ داری؟ منم دارم، پارسال رفتم دکتر دیگ نرفتم.

الان trx میرم

آره

خودم پیش دکتر فرشیده توحیدی میرم،خیلی ازش راضی ام

مطبش تو ستارخانه

از این دکتراس که خیلی وقت میذاره و اهل ویزیت دسته جمعی نیست

حتی معاینه زنانه رو هم خیلی با آرامش انجام میده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو نگران آیند خودت باش لطفاً وقتی بهش گفتی و قبول کرده یعنی دیگ زندگی خودشه به شما ربطی ندارد واقعا ...

اگ داداشم با عثل منطق بره جلو من حرفی ندارم چون عاشق دختر خالمه حالیش نیس میگم اول اینو تکلیف این قضیه روشن کن بعد اصلا نمیفهمه گیر داده من میخام اینو کر باشه کور باشه هم میخام😑😑چون عاشقه میدونم منطقی رفتار نمیکنه حرص میخورم وگرنه اک بدوم مثل ی ادم بالغ میشینن این موضوع حل میکنن من چیکارم این وسط

من از تغییر حالات بدنم فهمیدم مثلا من از بچگی یادم نمیاد جوش زده باشم چون طبع بدنم همیشه سرد بوده و ...

من خودم ارثی پوست چرب داشتمو دارم

فقط از ریزش مو اونم بعد یه استرس شوید متوجه شدم با آزمایش که دکتر پوستو مو برام نوشت

الان سعی میکنم فست فود نخورم

خوابم منظم باشه

سبزیجات زیاد میخورم 

قندو دارم حذف میکنم کامل

میخوام برای تمرکز و استرسم یوگاهم بنویسم

2810